Александар Вучић јесте тај који ствара велику Албанију! Више него Тачи, Рама и Курти заједно. Он је доведен због тога и он то остварује, рекао је Млађан Ђорђевић, председник покрета „Ослобођење“, преноси портал "Правда".
Он истиче да никада није био захтев за признањем Косова.
- То Вучић лаже. Оно што је обећао то је правнообавезујући споразум о добросуседским односима, и да ће убедити Русију да одустане од Резолуције 1244. И то је остварио кроз Бриселски, Вашингтонски споразум, Отворени Балкан итд – оптужује Ђорђевић председника Србије и наставља:
- Имао сам прилику да разговарам са новинарем из Немачке, рекао ми је: „Нама, Немачкој највише одговара Вучић. Све најбоље што нам треба од кадрова, долази нам из Србије, школованог, образованог. Ми шаљемо прљаву технологију у Србију и наше фирме добијају подстицаје у виду земље и новца. Нама је идеалан Вучић.“ И плус се остварује оно око Косова што иде у правцу што је Немачка тражила – навео је Ђорђевић.
Лидер „Ослобођења“ казао је да је коначни план учлањење БиХ у НАТО и да фактички утицај Русије на Балкану буде протеран.
- То је оно што Руси знају да Вучић ради, али исто не желе да га пусте из „загрљаја“, свесни тога ко је он, свесни да је доведен од стране Запада да, осим издаје Косова и Метохије, осим пљачке Србије заврши и питање уласка у НАТО и одстрањења руског утицаја. И онај орден и сви они загргљаји су у ствари „шпанска крагна“ за њега – напомиње он.
Ђорђевић наводи да Русија Вучићу служи за сликање пред изборе.
- Он је сада отишао у Москву да би добио фотографију, да би у Арени показао како је велики брат са Путином, како има подршку и тако даље. Њему је проблем Додиков долазак да разговара са Путином, јер Додик не може да уђе у отворени сукоб са Вучићем, али зна шта му Вучић спрема
Извор: https://www.pravda.rs/2021/12/4/izb...-laze-putina-rusi-mu-spremaju-spansku-kragnu/
Већ сам писао раније о томе на који начин руска телевизија RT (Russia Today) извештава са еколошких протеста и колико се томе посвећује пажња.Погледајте прилоге и уверите се сами.Русија и НР Кина овде траже свој геополитички простор (а и свој економски интерес) када се здравље боже отера "Рио Тинто".
Невезано за Млађана Ђорђевића, ми праве патриоте треба ту да припомогнемо у рашчишћавању терена против ЕУ, НАТО-а и свега осталог што је Александар Вучић потписао,а тиче се тесних економских веза са Западом!
Доле Европска Унија!
Доле НАТО!
СРБИЈА НА ИСТОКУ!!!
Poslednja izmena od moderatora: