Rusi pojeli vanzemaljca : )))

narocito kad sve saberem s raznoraznim pricama strave te uzasa;
te Reptilijanci, te Sivi, te oni neki sa Sirijusa...citav bestiarij ebo te + nevjerojatne moci...pa "svjetska dominacija"..."kontrola uma"...
ako pitas Zapadnjake...

no, ako pitas, eto, Ruse ili te neke Afrikance sto je koleza spomeno...
ukusni su + potencijalni...alergeni...? :eek:
I Afrikanci se slazu sa svom tom pricom o Reptilijancima, kontroli uma itd. Oni ih jedu samo kada ih nadju mrtve kad se sruse. A vanzemaljci otimaju i njih:

"Imam pouzdane podatke da svakog mjeseca samo u Južnoj Africi nestane preko 1000 djece. Nestanu, i niko ih nikada više ne vidi. Mnogi objašnjavaju ovo prostitucijom i kojekakvim drugim razlozima, međutim ja ne vjerujem u to. To nisu djeca sa ulice, većina ove djece su iz normalnih familija, i većina njih je pokazivala odlične rezultate u školama. Osim toga među njima ima dosta i bijelaca.

Ima tu još nekih stvari, gospodine. Kad se ti, Chitauli(Reptilijanci), razbole, oni navodno često obole od neke bolesti, i koža počne da im se ljušti. Vrlo često, oni onda kidnapuju mladu nevinu djevojku i natjeraju je da leži nekoliko dana pored bolesnog Chitauli-ja(Reptilijanca). Kažu, kad Chitauli(Reptilijanac) počne malo da se oporavlja, oni onda izmanipulišu djevojku tako što joj daju šansu da pobjegne, međutim ona realno nema nikakve šanse za to, oni je onda ponovo uhvate, kad je već toliko isrpljena i uplašena da ne može više da bježi, stave je na oltar i žrtvuju na veoma svirep način. Onda onaj bolesni Chitauli(Reptilijanac) popije njenu krv i tako ozdravi. Njima je veoma bitno da je ta djevojka vrlo isprepadana jer ako nije, onda njena krv ne sadrži dovoljnu količinu određenih supstanci koje mogu savladati bolest.

Krv mora biti od veoma, veoma uplašenog ljudskog bića. Ovu naviku su bili preuzeli i afrički kanibali, gospodine. Na području Zulu zemlje, u prošlom vjeku, bilo je kanibala, koji su jeli ljude, i oni su prvo puštali svoje žrtve da bježe i dobro se isprepadaju, prije nego ih ovi uhvate i pojedu. Govorili su, da meso uplašenog i iscrpljenog čovjeka ima puno bolji ukus.

Gospodine, ja stvarno nisam morao da se izlažem javnom ismijavanju, ali naš narod ovdje umire. Mi ovdje nemamo samo probleme sa drogom, mi nemamo samo probleme sa kriminalom, mi nemamo samo probleme sa AIDS-om, mi ovdje imamo problem sa nečim što nije ovozemaljske prirode. "
http://www.galaksija.com/credomutwa.htm

Vanzemaljci NE JEDU ljude...
Pitajte Alfa.
:hahaha1:
Sudeći po broju mačaka u zadnje vrijeme ih i nema mnogo.
:hahaha:
Vanzemaljci samo guraju sonde u doope(ženama) i buše zube(momcima).
Ups,pa to smo vidjeli u svim ratovima do sada...
:per:
:cool:
Ebote,šta dosada učini od čoeka i ljudova i piplsa...

Hahaha jedna sisa ako je veca moze da traje makar mjesec dana. . .

Totalna dezinformacija :neutral:
Prilikom termicke obrade izgubi i do 60%...al' zato ono sto ostane,prste da polizes
muv2iu.gif

ok, ok...za jelovnike i to otvorite temu na Kulinarstvu...

nego, taj odnos prema...vanzemaljcima u zapadnoj kulturi je eto...drukciji
tamo ljude otimaju, sondiraju, maltretiraju, sve vodi ka invaziji...

u bivsem sovjetskom bloku, kao sto vidimo iz primjera; vanzemaljce su skloni ubiti
pa pojesti...tim redom...znaci, odnos je sasvim drukciji...
nema sondi, nema frke, panike...

zasto je, po vama, to tako?
nisu gledali filmove...ali jesu i izgleda nije...pomoglo : )))

Back