Руси неутралисали 216 експлозивних направа код аеродрома Ниш

za vreme bombardovanja, cigani su u ciganskoj mali, koja je blizu aerodroma postavili na zemlju veliki transparent, sa krupno ispisanim slovima...

NATO!
MI SMO CIGANI
AERODROM JE DESNO
:arrow:

Bilo je tu još bisera tipa... Monika daj mu čavku, da nas ne gađa sa tomahavku!:hahaha:

to bila fora kao

druze nato aerodrom je malo desno

:rotf:

za vreme bombardovanja, cigani su u ciganskoj mali, koja je blizu aerodroma postavili na zemlju veliki transparent, sa krupno ispisanim slovima...

NATO!
MI SMO CIGANI
AERODROM JE DESNO
:arrow:

Bilo je tu još bisera tipa... Monika daj mu čavku, da nas ne gađa sa tomahavku!:hahaha:
Јој јадни.:lol: И они увек надрљају с нама.:sad2:

Laufer mi javio da je u pitanju ''Državna Kompanija'',mada znajući oligarha i plutokratu i pritom neokomunistu:shock: Putina ne bi me čudilo da pomenuta pripada lično njemu:cool:
Što se tiče Cige, u pravu je,ali uskoro će i oni...Budući da smo mi neka vrsta evropskih Cigana i da se se ''romi'' iz čitave evrope masovno vraćaju ovde kao da im je ovde prapostojbina,ne bi me čudilo da jedna od uslova za prijem bude:''Oslobodite neku teritorijicu,dajte im neku autonomiju'':cool:A pošto nismo u mogućnosti da kažemo ne...I tako,polako i ovo malo Srba što je još belo,će polako dobijati divnu,preplanulu boju:)

Back