Руси наградили Динкића директорским местом у Збербанци!

Ма да. Само гледају шта ће да нам купе у бесцење.

До сад су хрвбати све куповали у бесцење. Преузели су више од 70% српске привреде. Нигде те није било да то ккритикујеш. сметају туи Руси који су купили НИС, у исто време кад су купили 16 рафинерија у Италији. Зато би ти ја , да могу забранио да купујеш руску нафту и гас и наторао те да купујеш само вашу нафту и гас од хрватске.Па би ти и тебиу слични возили на нхрвтски бензин, а ми сСрби на Руски.
Да смо слободан народ, ми би ЕПС мењали са русима за нуклеарно наоружање. АЛ како нисмо слободни, него смохрватска колонија, чак и такви ко ти могу дда говоре слободно.

До сад су хрвбати све куповали у бесцење. Преузели су више од 70% српске привреде. Нигде те није било да то ккритикујеш. сметају туи Руси који су купили НИС, у исто време кад су купили 16 рафинерија у Италији. Зато би ти ја , да могу забранио да купујеш руску нафту и гас и наторао те да купујеш само вашу нафту и гас од хрватске.Па би ти и тебиу слични возили на нхрвтски бензин, а ми сСрби на Руски.
Да смо слободан народ, ми би ЕПС мењали са русима за нуклеарно наоружање. АЛ како нисмо слободни, него смохрватска колонија, чак и такви ко ти могу дда говоре слободно.
Ne postiji više hrvatska nafta i gas , njihovi Dinkići su uvaljali većinski paket Ine madjarskom Molu isto za siću ko mi Rusima ,tako da se ni oni ništa ne pitaju oko cena i kvaliteta nafte i gasa ,ista banana ko i Srbija , čak su Hrvati baš iduće nedelje hteli da prodaju ostatke svoje energetike koja je još u rukama države Rusima al su dobili zabranu EU zbog sankcija protiv Rusije,mada se Hrvati bune i oće po svaku cenu da prodaju svoj udeo Gaspromu . . Hrvatska privreda više ne postoji , a i ono malo što je ostalo se rasprodaje zbog bankrota i deficita , tako da nema više mesta za paranoju o hrvatskoj ekonomskoj okupaciji , kada su i oni sami odavno okupirani .

(...) сметају ти Руси који су купили НИС, у исто време кад су купили 16 рафинерија у Италији. (...)

Да, наравно да нам сметају јер је тај уговор о продаји био мало је рећи СРАМАН, а ЈП Нафтна Индустрија Србије беше пунилац буџета (задњу годину пословања као ЈП завршио са 200 милиона евра чистог профита) а колико су Руси купили рафинерија у Италији - е, заболе нас баш д.
Но биће НИС опет наш, јер то је наше, а не Руско!!

Ne postiji više hrvatska nafta i gas , njihovi Dinkići su uvaljali većinski paket Ine madjarskom Molu isto za siću ko mi Rusima ,tako da se ni oni ništa ne pitaju oko cena i kvaliteta nafte i gasa ,ista banana ko i Srbija , čak su Hrvati baš iduće nedelje hteli da prodaju ostatke svoje energetike koja je još u rukama države Rusima al su dobili zabranu EU zbog sankcija protiv Rusije,mada se Hrvati bune i oće po svaku cenu da prodaju svoj udeo Gaspromu . . Hrvatska privreda više ne postoji , a i ono malo što je ostalo se rasprodaje zbog bankrota i deficita , tako da nema više mesta za paranoju o hrvatskoj ekonomskoj okupaciji , kada su i oni sami odavno okupirani .

Хрвати никад нису имали ни нафту ни гас. и ја то одлично знам. Хрвати су исто ко и цела европа користили руску нафту и гас. Ово што ја говорим је то да ови што мрзе Русе а подржавају усташко клање Срба и српске деце а живе у Србији од сад па на даље, кад би било правде, не би смели да користе гас који се производи у Русији нити нафту са налазишта у Риусији,л него само нафту и гас који долазе из њихове хрватске, ( евентуално из албаније) Хрвати су у сваком смислу исто банан ко и ми, само су у предности у томе што је србија њихова банана. Они су колонизатори Србије. Они су Србију колонизоовали и пљачакју је . Они држе 70% српске привреде. И то стално треба имати у виду. Дакле, они су банан држава, за коју је Србија банана држава. Код њих тамо су немци спровели траљнзицију, како би је опљачкали и то су ураљдили успешно, А онда су немци хрватима омогућили да изврше транзицију у Србији то је урађено успешно јер су с лакоћом нашли довољно домаћег шљама , међу комуњарама да им помогну да то спроведу у живот. Какле, они јесу окупирани, ал и те како учествују у окупацији Србије. да не причам да они имају читав низ стварри које нису под окупацијом него под њиховом директном управом,за разлику од нас. Они имају своје хрватске медије, и војска је њихова. И тако се и зове, за разлику од наше.

- - - - - - - - - -

Да, наравно да нам сметају јер је тај уговор о продаји био мало је рећи СРАМАН, а ЈП Нафтна Индустрија Србије беше пунилац буџета (задњу годину пословања као ЈП завршио са 200 милиона евра чистог профита) а колико су Руси купили рафинерија у Италији - е, заболе нас баш д.
Но биће НИС опет наш, јер то је наше, а не Руско!!

Сањај. Но, наш ће бити и јужни ток. И наш и руски.

Но, наш ће бити и јужни ток. И наш и руски.

Биће један део крака ваш, али је мали проблем што ће крак завјек остати фантом - само се понекад указује, приказа нека (за оне који вјерују ахахаха)

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/475998/Dinkic-direktor-u-ruskoj-Zberbanci

Dinkić direktor u ruskoj "Zberbanci"
Nataša Latković | 25. 06. 2014. - 14:35h | Foto: RAS | Komentara: 105 .
Bivši ministar Mlađan Dinkić postavljen je za člana borda direktora ruske Zberbanke, za ovaj deo Evrope. Bivši lider URS poziv za poslovni angažman dobio je direktno iz centrale u Moskvi.

Za Dinkićev angažman Zberbanka dobila saglasnost Narodne banke Srbije
Mlađan Dinkić je, na opšte iznenađenje, potpisao ugovor sa ovom bankom, jer je poznato da je bio veliki zagovornik da se ne Naftna industrija Srbije ne proda Rusima.
Taj posao, međutim, mogao bi da mu napravi probleme, jer nije zatražio saglasnost od Agencije za borbu protiv korupcije, što je po zakonu morao da učini.

Naime, Dinkić, kao i svi ostali bivši državni funkcioneri, dve godine nakon odlaska sa javne funkcije ne može da zasnuje radni odnos niti poslovnu saradnju sa pravnim licem, preduzetnikom ili međunarodnom organizacijom koja obavlja delatnosti koje su u vezi s poslom koji je on ranije obavljao, osim po dobijenoj saglasnosti Agencije. Saglasnost bi morao da zatraži pre zasnivanja radnog odnosa.

Bivši ministar takvu dozvolu, međutim, nikad nije zatražio, zbog čega Agencija po službenoj dužnosti ispituje da li u tom slučaju ima povrede zakona.

- Mlađan Dinkić nije podnosio zahtev Agenciji za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa ili poslovne saradnje, te stoga Agencija nije ni mogla odlučivati i donositi odluku kojom usvaja ili odbija zahtev imenovanog. Mi, ipak, po službenoj dužnosti ispitujemo da li u tom slučaju postoji povreda zakona - rečeno je „Blicu“ u Agenciji.

Kako saznaje „Blic“, rad u ruskoj banci neće biti jedini posao Dinkića. On se zaposlio i u firmi MD Solutions Dragijane Radonjić Petrović, koja je bila njegova savetnica u vreme kada je on vodio Ministarstvo privrede i finansija, a bila je angažovana u Vladi i kao državna sekretarka. Firma u kojoj je angažovan bivši lider URS-a registrovana je za konsalting.

Dinkić za naš list potvrđuje da je imenovan za direktora u firmi „MD Solutions“, kao i da će uskoro biti postavljen za člana borda direktora Zberbanke. On navodi da će Agenciji „u skladu sa zakonom poslati prijavu sa svim relevantnim podacima, nakon što i formalno zaključi ugovor sa Zberbankom.

- Za moj angažman Zberbanka dobila je prethodno zvaničnu saglasnost Narodne banke Srbije - navodi bivši ministar.

НЕО-КОМИНФОРМЦИ, ЈЕР СТЕ СЕ НАПИЛИ ОД СРЕЋЕ?:hahaha:

A HA HA HA EXPERT.. A JA MISLIO SAMO SRBI GLUPI KAD ENO I RUSI.

Back