sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
meni deluje kao da ga nisu resetovaliŠto je najgore po Debilca i Ajrona, to je nazdravljao 2019.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni deluje kao da ga nisu resetovaliŠto je najgore po Debilca i Ajrona, to je nazdravljao 2019.
I Hitler je mislio da Rusi imaju previše teritorije! I popushio kubansku! Koje to DEBILČINE smišljaju takve ideje? Pa nije Rusija ona vukohebina onoga maloga nedohebanoga i nervoznog severno korejskog diktatorčića koji ima par bombica sa kojima ne može ništa!Kruzeci po mondenskim mestima na raznim sastancima na vrhu i susrecuci se sa visokopozicioniram i vrlo uticajnim licnostima iz politickoekonomskog zivota sam vrlo cesto cuo sve jace note kako nije fer da Rusi imaju toliko teritorija i to treb rasparcati. Je li dosao momenat da se to ucini?
Pogledajte prilog 739440
Dogodine bi mnogi ameri možda trebali da traže azil u Rusiji?Bajden pred pocetak izborne trke na predsednickim izborima 2020, nazdravlja okupljenim clanovima izbornog tima recima "Dragi moji prijatelji,do godine u Moskvi ,ziveli".![]()
Napad na Rusiju je uvek najveca istorijska greska veka...I Hitler je mislio da Rusi imaju previše teritorije! I popushio kubansku!
Tebi je to normalno,drzava kao Banglades koja ima povrsina ista kao Bugarska,da ima 165 mln. stanovnika?Kruzeci po mondenskim mestima na raznim sastancima na vrhu i susrecuci se sa visokopozicioniram i vrlo uticajnim licnostima iz politickoekonomskog zivota sam vrlo cesto cuo sve jace note kako nije fer da Rusi imaju toliko teritorija i to treb rasparcati. Je li dosao momenat da se to ucini?
Pogledajte prilog 739440
Možda bi bilo dobro da u ovom veku Iran ili Turska napadnu Rusiju? Pa da rešimo i taj problem!Napad na Rusiju je uvek najveca istorijska greska veka...
I Francuzi beze iz Francuske u Australiju ili u Kanadu pa nista Francuska je Francuska a Rusia je RusiaKinezi i Rusi beze iz rodjene drzave prvom prilikom
Forumski slepci predlazu da se Srbija uclani u taj Mordor
Ali priznaješ da je nedosanjani san svakog rusa da bude član EUI Francuzi beze iz Francuske u Australiju ili u Kanadu pa nista Francuska je Francuska a Rusia je Rusia
Francuzi ne bezeI Francuzi beze iz Francuske u Australiju ili u Kanadu pa nista Francuska je Francuska a Rusia je Rusia
Ma ne verujem kad natovare brodski kontejner sa namestajem da se vracajuFrancuzi ne beze
Oni putuju.
U FR mogu da se vrate ako zele
Rusi beze. Ne vracaju se.
Nikad.