Rusi grade naš metro?

Ljudi, shta vam je, mislite ako Rusi grade metro u Beogradu da ce biti kao Moskovski?
Kakav je metro u Sankt Peterburgu? Daj Bozhe da nash metro bude kao neki provincijski, u Nizhnjem Novgorodu ili Samari. Beograd je inache najveci grad u Evropi (ukljuchujuci Rusiju) koji nema metro.

Oni shto mi nije jasno oko tog Moskovskog metroa je, kako ga uspevaju zashtiti od ''grafitiranja''? Ne moguce da je moskovska omladina toliko kulturnija od nashe.

Da, prosto. Koliko para, toliko muzike.

Kada moskovski metro uzimaš kao reper, teško je naći bilo šta što bi mu pariralo... Bila i u Nižnjem i u Samari (nažalost prekratko) i imala sam priliku da vidim nešto od njihovih metro stanica (samo po nekoliko stanica na po jednoj liniji). Mogu samo da kažem da su to gradovi malo manji od Beograda, sada, da li se radi o provinciji ili ne, ne znam, ali i ja ne bih imala ništa protiv da neke buduće beogradske metro stanice budu na ovom nivou... Ništa impresivno, ali... Koliko se sećam ventilacija je bila problematična na nekim starijim stanicama, ali to je nešto što se da rešiti.

Samara

Kir_2side.JPG

800px-

Bez_2side.JPG

Pob_1side.JPG

Nižnji Novgorod

novgorod-avtozavodskaya1.jpg

kanavinskaya2.jpg

moskovskaya4.jpg

800px-Burevestnik_%28Nizhny%29.jpg

I, šta je poenta cele ove priče? :think:
Nek metro gradi ko god, Rusi, Kinezi, Mađari, Britanci, Klingonci, samo nek ga najzad bude.
Znači, postavka teme je samo još jedan promašeni pokušaj radikalno-koštunjavih nadripatriota da nekog (ne znaju ni oni sami koga) nadyebu. :mrgreen:

poenta priche je da nema metroa
ni danas ni sutra ni za 20 godina
a neko mora da se okrivi:)

Ti to tvoje jadno koprcanje nazivaš "sprdnjom"? :hahaha: Daj, bre, tebe je previše i prezirati, o podsmehu da se i ne govori. :mrgreen:

Биће да ти не разумеш ништа. Није моје "копрцање" спрдња већ твоја улога на форуму. Нема теме где ниси напљувана(а ја се заиста трудим да те у последње време заобиђем) и свака тема на коју се јавиш прерасте у вређање и спуштање твоје маленкости.

Ај уздравље немам намеру да гулим са тобом.

Биће да ти не разумеш ништа. Није моје "копрцање" спрдња већ твоја улога на форуму. Нема теме где ниси напљувана(а ја се заиста трудим да те у последње време заобиђем) и свака тема на коју се јавиш прерасте у вређање и спуштање твоје маленкости.
:roll::roll: Ili: Bla, bla truć truć...Ništa drugo ni ne umeš. :mrgreen:

Ај уздравље немам намеру да гулим са тобом.
I tako je najzad mudroser - kvazipatriota i sam morao priznati svoju nemoć da parira mojim odgovorima... :cool:

Back