Rusi bili na Slatini pre kraja bombardovanja

Nje da branim ruse ali vi mislite da eto sad ce oni tek tako da daju nama jedno 30ak aviona da nam se nadje i da posalju jedno 20ak hiljada vojnika da brani Srbiju,kad je Srbija uradila za njih nesto?Na zalost onda a i sada para sve vrti,a i ne secam se da ih je iko zvao da dodju...da su ih zvali mozda bi i dosli.

Jel su SPS-ovci proglašavali onako pnosno na RTS-u da smo sada u savezu sa Rusijom i Belorusijim i to na ruskom jeziku... Nešto tipa "to njet vazmožno....Bla bla bla..."

Pa su ih Maja Nikolić i Galija zvali pesmom na mostovima (svi Nišlije :eek:), sa sve Zoricom Brunclik...:roll:

Ne radi se o tome da neko napada Ruse ili da ih neko brani, nego treba stvari da se sagledaju konkretno, za ovaj slučaj, za koji je otvorena tema..

Od tog kontingenta mi smo dobili ****** da isteramo oči... Ja sam bio ta PVO, na tom Kosovu... Imali smo Strelu, prage i KUB, a sa time si mogo dupe da obrišeš... Na žalost.

Naravno, svake noći smo očekivali dobre vesti sa niškog aerodroma, kako će da sleti Tupoljev i da donese gratis s - 300, ali ebiga... Dobismo Sex.

...нисам ни рекао да су нам било шта од технике дали.

ala su se zabrinuli za Srbe, pa gde su te ****** bile pre bombardovanja i zašto nam nisu pomogli sa svojom avijacijom

Pa gde si ti bio.......piccka je onaj koji nije postavio svoju glavu umesto tebe.....dno.
Ali je zato Djindjic bio zabunkerisan na Kosmetu i branio polozaje,to smo barem videli.

šta...avioni...oni su na polici i suviše su mali da bih ih slao u rat

I ti si izgleda........nista nastavi da se igras avioncicima i mani se politike.

Pa pročitaj još jednom svoj post, pa ćeš da vidiš šta je lupanje...

Kad si tolko pametan, ajde objasni svima nama, koji ne možemo da dokučimo to, što su Rusi prvo došli na Slatinu, pa otišli?

Ajde, Ajnštajne..

Ne,lepo ti je rekao.

Kad počnu žene da uzimaju "puške u ruke", onda znači da smo totalno syebani kao nacija....

PS

Ja bi ti i pravo glasa oduzeo...;)

A ja tebi ;)

Back