Руси бесни јер је "проруска" Црногорска влада изиграла Кремљ

U principu se slazem. Da narod ima 3 g mozga moglo bi onako kako sam napisao, a isto vazi i za Srbiju. Samo mi ovde imamo mnogo vise g...a da pocistimo, pomenuti 5., 6. 7. i 8. oktobar (po jedan za svaku vlast, 5. se odnosi na komuniste)

Овде (БГ) је центар деришта унука њихових ђедова бољшевика.

Иако бољшевици одавно не постоје, и даље постоји лоше васпитање несуверености, политичке некултуре, неслободе и недржавотворности.

Овде (БГ) је центар деришта унука њихових ђедова бољшевика.

Иако бољшевици одавно не постоје, и даље постоји лоше васпитање несуверености, политичке некултуре, неслободе и недржавотворности.

Ja sam apsolutno da se pocisti sve, od 1945 do danas. Samo ne znam koliko je to realno, jer bi bukvalno pola Beograda moralo na ulicu, a novac koji bi morali da vratimo originalnim vlasnicima merio bi se desetinama milijardi.

Jer bi ja u tom slucaju predlozio da im se kamata racuna po danasnjoj ceni kvadrata a kamata da bude ona koju racunaju nama drzavna preduzeca kad ne placamo racune, ili koju racunaju banke na minus, ako se ne varam to je kamata od 0.2% dnevno. Za one sa jeftinijim ulaznicama iz matematike to znaci da se na svakih 500 dana duplira iznos duga.

Pa recimo stan od 100km2 u centru Beograda, koji je oduzet porodici 1945., danas vredi kad se iznajmljuje 1000EUR minimum. Puta 75 godina to vam je 75x12x1000 = 900.000EUR samo za zakupninu. Sad me mrzi da racunam kamatu, ali evo tih 500 dana dodje 1.37 godina, kada podelim 75 godina sa tim pa puta 900.000 dobije se da samo jedan stan u centru Bg koji se iznamljuje danas za 1000 EUR ima da kosta drzavu Srbiju da se vrati vlasnicima oko 5 miliona evra! Plus da se vrati sam stan.

Pa vi sad racunajte koliki je centar i koliko je tu stanova oduzeto. Lepo sam rekao, bice to milijarde i milijarde evra da se vrate vlasnicima, plus da se vrate sami stanovi.

Licno bih to naplatio od onih koji su te stanove koristili - kad si znao da se uvalis u centar, A ZNAS DA SU SVI TI STANOVI OTETI, sad lepo plati za to. Ne vidim zasto bi neki zemljoradnik iz okoline Valjeva placao bahatost nekih komunista iz Beograda - neka svako placa svoje grehe. Pa za one koji su te zakone doneli, pa njihova deca, pa unuci, pa isto za ove sto su tu ziveli - ima da radite dragi moji komunjare do besvesti da isplatite dugove svoje bahatosti.

Slazem se apsolutno sa tim, iako ja licno ne potrazujem nista ovde, niti sam (zlo)upotrebljavao sta. Moji otvoreni racuni su sa Hrvatima i Siptarima.

1608197152305.png

VUČIĆEVI MEDIJI URLAJU: Krivokapić lupio Srbima šamar usred Bruxellesa!

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić priredio je još jedno neprijatno iznenađenje svojim srpskim biračima i to prilikom prve zvanične premijerske posjete Bruxellesu, pišu beogradski mediji.

krivo[1].jpg

Prije 7 min

Odgovarajući na pitanja novinara, Krivokapić je indirektno podržao odluku bivšeg režima da protjera ambasadora Srbije Vladimira Božovića, "istovremeno pokazujući sopstvenu nedoslijednost kada je riječ o Podgoričkoj skupštini 1918. koja je i bila razlog za diplomatski skandal u Podgorici", piše Informer.

- Svako ima pravo na mišljenje, ali ako taj iskaz vrijeđa nezavisnost i suverenitet neke zemlje, naravno da ćete preduzeti odgovarajuće mjere bez obzira ko je ambasador - kazao je Krivokapić u sjedištu EU, komentirajući odluku da se ambasador Božović proglasi personom non grata.

Informer navodi da crnogorski premijer nije objasnio kako je to Božović uvrijedio suverenitet i nezavisnost države podno Lovćena.

Podsjetimo, diplomatski predstavnik Srbije je krajem novembra kazao da je "velika i slavna Mojkovačka bitka, kao primer hristolike žrtve za svog bližnjeg i za slobodu, bila uvod u oslobođenje Crne Gore i Podgoričku skupštinu, kao slobodan izraz narodne volje za ujedinjenje sa bratskom Srbijom.

Inače, Krivokapić je na posljednjim izborima na kojima je poražen trodecenijski režim Mila Đukanovića predvodio listu “Za budućnost Crne Gore” većinom sastavljene od stranaka koje baštine vrednosti Podgoričke skupštine.

"Međutim, Krivokapić je očigledno poslije izbora promijenio mnoge stavove iz kampanje", pišu beogradski meidji.

1608254461651.png

KRIVOKAPIĆ RAZOČARAO SRBIJU: Protjerani ambasador Božović i dalje ne može u Crnu Goru!

Crnogorski premijer ostao pri odluci bivšeg DPS režima da Vladimiru Božoviću zabrani ulazak u tu zemlju i indirektno mu poručio da pazi šta govori. A sve ovo izrekao je usred Bruxellesa.

asas1[1].jpg

Prije 3h

Uprkos obećanjima o raskidu sa antisrpskom politikom bivšeg režima, novi crnogorski premijer Zdravko Krivokapić podržao je odluku Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića o protjerivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića iz Crne Gore.

Zanimljivo je da je Krivokapić ovaj neprijateljski potez prema Srbiji branio upravo iz Bruxellesa, čiji su zvaničnici glasno pozivali Crnu Goru da, u duhu dobrosusjedske politike, odustane od ove mjere.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ako taj iskaz vrijeđa nezavisnost i suverenitet neke zemlje, naravno da ćete preduzeti odgovarajuće mjere, bez obzira na to ko je ambasador - izjavio je Krivokapić.

Inače, diplomatski predstavnik Srbije proglašen je krajem novembra personom non grata u Crnoj Gori jer je podgoričku skupštinu 1918. godine nazvao „oslobođenom“ i „slobodnom voljom“ crnogorskog naroda. Krivokapićeva argumentacija iznenadila je, ali i razljutila mnoge u Srbiji i Crnoj Gori, jer je on predvodio listu „Za budućnost Crne Gore“, koju su dominantno činile stranke koje baštine vrijednosti podgoričke skupštine.

Lider Demokratskog fronta Milan Knežević javno je upozorio Krivokapića da je strpljenje njegove organizacije na izmaku.

- Pitam premijera Zdravka Krivokapića da li je u Bruxellesu za podgoričku skupštinu 24. novembra 1918. izjavio da „vrijeđa nezavisnost i suverenitet neke zemlje“ i da treba „preduzeti odgovarajuće mjere bez obzira na to ko je ambasador“? Tik-tak - napisao je on na Twitteru.

Back