Rusenje kredibilititeta

Kako ste sami srusili sebi kredibilitet, u kojim situacijama??
Posto ste forumasi i savrseni, mozemo pretpostaviti da nikada niste, ali da vam se to slucajno dogodilo kako bi to izgledalo??

Nisam javna licnost, tako da s te strane ne mogu da izgubim kredibilitet, a bas i ako padnem u ocima onih koji me poznaju oni ce to sankcionisati, tako da ne mogu da izbegnem posledice. Pa desavalo se da lose postupim i da to bude primeceno i protumaceno kao ogroman minus za mene.

na sta se misli tacno,dobra reputacija, kreditna sposobnost pojedinca ili neke zajednice, stečeni ugled, poverljiv partner

Pad kredibiliteta:
To je. na primer,kad ides na ekskurziju,zaustavis autobus da bi kenjjao,nemas gde nego cucnes odmah iza autobusa da te ne gledaju,ali zbog saobracaja vozac pokrene autobus,ti ostajes tu gde jesi,ceo razred te gleda(medju njima i ona koju si hteo da smuvas na ekskurziji),i tako.....
Dodatno urusavanje kredibiliteta je ako pokusas da onako čučeći potrcis za busem :cmok:
Dobro jutro forumasi :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Osuda okoline:
To su vozaci drugih vozila koji prolaze auto-putem i posmatraju autobus i vas odmah iza njega u klececem polozaju :flert:

- - - - - - - - - -

Nepostovanje moralnih nacela:
To je vozac koji vas je pustio i posavetovao da cucnete ispod busa,a onda pokrenuo autobus napred.Pogledajte prilog 345640

- - - - - - - - - -

Nepostovanje moralnih normi:
To ste vi,jer ste stavili nesto sto je vama trenutno olaksanje ispred kuluroloskih standarda :hahaha:

Osuda okoline:
To su vozaci drugih vozila koji prolaze auto-putem i posmatraju autobus i vas odmah iza njega u klececem polozaju :flert:

- - - - - - - - - -

Nepostovanje moralnih nacela:
To je vozac koji vas je pustio i posavetovao da cucnete ispod busa,a onda pokrenuo autobus napred.Pogledajte prilog 345640

- - - - - - - - - -

Nepostovanje moralnih normi:
To ste vi,jer ste stavili nesto sto je vama trenutno olaksanje ispred kuluroloskih standarda :hahaha:

Ovo je primer gubitka kredibiliteta opisan kao stand up komedija. Smejem se iskreno. Ulepsao si mi jutro!

ja imam neki bag u glavi, da sam s jedne strane pomalo nesigurna, a s druge strane mi puca zivo sta ko misli o meni.
te stoga kad osetim neku pretencioznost u nekome, svesno sebi rusim kredibilitet..
da vidim kako ce da reaguje..:zstidljivko:
inace realano sam sranja pravila samo kad su muskarci pitanju. i da, moji najblizi ponekad nisu mogli da veruju koji mi je ..:neutral:

Back