Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.320 30.01.2015. u 16:53 - Ruše Lastinu stanicu i sele je na Novi Beograd #26 georgejune: moskvu da sruse ,kod cesme sve do meka Kliknite za proširenje... Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije.
georgejune: moskvu da sruse ,kod cesme sve do meka Kliknite za proširenje... Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije.
Jary Elita Poruka 16.485 30.01.2015. u 19:24 - Ruše Lastinu stanicu i sele je na Novi Beograd #27 krflsd: i ja mislim da od toga nema nista Kliknite za proširenje... ..nisam siguran ,eno sele one lokale i radnjice iza hotela Bristol.
krflsd: i ja mislim da od toga nema nista Kliknite za proširenje... ..nisam siguran ,eno sele one lokale i radnjice iza hotela Bristol.
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.377 31.01.2015. u 02:50 - Ruše Lastinu stanicu i sele je na Novi Beograd #28 Platin: Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije. Kliknite za proširenje... u mnogim metropolama mek je u samom centru grada na glavnim setalistima strateski
Platin: Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije. Kliknite za proširenje... u mnogim metropolama mek je u samom centru grada na glavnim setalistima strateski
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.489 31.01.2015. u 09:04 - Ruše Lastinu stanicu i sele je na Novi Beograd #29 Platin: Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije. Kliknite za proširenje... u normalnom svetu se bre stedi od hotela se prave hosteli a mi se kurcimo gde god se okrenes niko garni hotel,i da sta znaci garni?
Platin: Mek da sruse i da tu bude hotel Berlin - preko puta hotela Moskve. Koj' ce nam Mek na Terazijama? Ili bilo sta drugo, lepse i zdravije. Kliknite za proširenje... u normalnom svetu se bre stedi od hotela se prave hosteli a mi se kurcimo gde god se okrenes niko garni hotel,i da sta znaci garni?
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.320 01.02.2015. u 18:47 - Ruše Lastinu stanicu i sele je na Novi Beograd #30 georgejune: u normalnom svetu se bre stedi od hotela se prave hosteli a mi se kurcimo gde god se okrenes niko garni hotel,i da sta znaci garni? Kliknite za proširenje... Nemam pojma. Verovatno je samo ime kao i svako drugo.
georgejune: u normalnom svetu se bre stedi od hotela se prave hosteli a mi se kurcimo gde god se okrenes niko garni hotel,i da sta znaci garni? Kliknite za proširenje... Nemam pojma. Verovatno je samo ime kao i svako drugo.