- Poruka
- 30.064
Pa đe ćeš na kravu!
...na Tajlandu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nađe politiku u kravi, seno ti nekošeno!... ДругоСрбијанери воле сензационализам...
"Ljudiiii...!!?... Ooo, ljudiii...!!?...Jesmo li ljudiiii?!...." (ili smo ludiLjudi , ta krava ne bi osetila njegov penis pa da je dzon holmes.
... ДругоСрбијанери воле сензационализам...
Hajmo, delimo se...Kako ne radi? Vidis da prenosi glupe senzacionalisticke tekstove da bi se raja zabavljala.
Pa necemo valjda sa zelenima da se spajamo?Hajmo, delimo se...delimo se....
![]()
Ma nemoj?
A da je ovo npr. prica gde je u pitanju neki Siptar, bukvalno bi imala 2343 strana na Politici, i bila bi nesto najzanimljivije na Krsti makar nedelju dana.
Licemerstvo potpuno![]()
Ako ćemo tako, ja bih za početak da se udaljimo od krava... s rispektom.Pa necemo valjda sa zelenima da se spajamo?
Prvosrbijanštvo bi trebalo da ima kao pretpostavku približavanje kravama...bez rispekta?Još gore! Vi ste pomahnitali drugosrbijanci (kako bi rekao 38imak ).
Ako ćemo tako, ja bih za početak da se udaljimo od krava... s rispektom.
Prvosrbijanštvo bi trebalo da ima kao pretpostavku približavanje kravama...bez rispekta?
Iz koji' se to vi kuća... ili ekstrasolarnih planeta?![]()
Ja stvarno ne razumem tvoju potrebu da sve krstiš glupostima kako bi sama sebe gradila pametnom i lag'hano iznad svega.Ja stvarno ne razumem ove tvoje gluposti. Neka ti je Bog u pomoći.
tab503 bi trebao razmisliti šta postavlja za moderatore.
Opet trabunjaš neke gluposti.
Činjenica je da je priča glupa do bola i ja sam zabrinut za IQ
ovih koji se njome oduševljavaju.
...a Rus dezerter nije neko sa kim bih ja osećao neku bliskost.
Lepo piše da se desilo na Tajlandu.Taj je neka budala siluje kravu u indiji pa snima za yt.
Kakve ovo ima veze sa Ruskinjama?A kažu ruskinje lake ženske![]()
Kakve ovo ima veze sa Ruskinjama?
Još gore.Lepo piše da se desilo na Tajlandu.
Ovo je ne znam koji po redu dokaz da malo ko pročita tekst... radije se pogledajuPa čija je krava? Aha... tajlandska. Ja reko napastvovao rusku. Pardoniram se![]()
Haha, ne postoji prvi, a postoji drugi.Ово је такав недуховити нонсенс, да ге треба бановати!!!
Појам првосрбијанац не постоји, осим на глупој крстарици и њеној другосрбијанској управи.
Važi, od sada dobijete slikovnice i svima dobro.Pa nismo ludi da gubimo vreme![]()