Rus pokušao da siluje kravu, ova ga naučila pameti

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.094

Rus pokušao da SILUJE KRAVU posle raskida s devojkom, ona ga oborila i ubadala​

Raskid sa devojkom ruskog turistu Jevgenija Kuvšinova (26) umalo nije koštala života.

Screenshot_24.png

On je prošle nedelje izboden, jer je navodno pokušao da napastovuje kravu na Tajlandu posle prekida veze sa devojkom.

Jevgenij se skinuo i najpre prišao biku, a zatim kravi koja je bila vezana za ogradu u polju. Životinja ga je tada bacila na
zemlju i izbola rogovima. Policija ga je pošto je uspela da ga skloni od razjarene životinje uhapsila i odvela u bolnicu,
a po izlasku iz bolnice on će biti deportovan u Rusiju
odakle se sklonio čim je počeo rat u Ukrajini, navodno kako bi
izbegao regrutaciju.

Tokom incidenta prošle nedelje, zabrinuti meštani obavestili su policiju da goli muškarac tumara uokolo i očito ne namerava ništa
dobro. Onda su čuli njegove pozive u pomoć.

Odveden je u bolnicu Banderm na lečenje zbog rana nanetih mu na zadnjici i ogrebotina po celom telu.

Screenshot_38.png

Našli smo kanabis u njegovom autu pa je možda bio naduvan. Način na koji smo ga pronašli i njegovi postupci upućuju
na to da je pokušavao napraviti nešto prljavo sa kravom - rekao jedan od bolničara, kako prenosi Dejli mejl.
Policija je saopštila da ga je krava napala nakon što ju je pokušao obuzdati, držeći joj glavu.

- Svedoci su rekli da je prvo otišao do bika, a zatim do krave i pokušao da se popne i na nju. Poslali smo ga u bolnicu,
ali tamo je poludeo i lekari nisu hteli da ga prime pa je sada zadržan u našoj policijskoj postaji - saopštili su u policiji.

Našli smo kanabis u njegovom autu pa je možda bio naduvan. Način na koji smo ga pronašli i njegovi postupci upućuju
na to da je pokušavao napraviti nešto prljavo sa kravom - rekao jedan od bolničara, kako prenosi Dejli mejl.
Policija je saopštila da ga je krava napala nakon što ju je pokušao obuzdati, držeći joj glavu.

- Svedoci su rekli da je prvo otišao do bika, a zatim do krave i pokušao da se popnei na nju. Poslali smo ga u bolnicu, ali
tamo je poludeo i lekari nisu hteli da ga prime pa je sada zadržan u našoj policijskoj postaji - saopštili su u policiji.

Screenshot_40.png

(Dejli mejl)

https://www.blic.rs/komentar/ruski-...kida-sa-devojkom-pa-zavrsio-u-bolnici/tprp4jm

Ljudi , ta krava ne bi osetila njegov penis pa da je dzon holmes...jeste li videli koliko veterinar zavuce ruku , do ramena.....dobro , ajd nije to ono , ali i kad zavlaci tamo gde je ono , opet je to do lakata sigurno...
Kravu je nemoguce silovati, bar ja mislim tako, osim ako si bik....

Joj da mi je znati sta se mota po glavama muskaraca kad ovako nesto pokusavaju....

Jos mi jedno pitanje pada na pamet, bokca ti , pa kolika je bila kod devojke kad ti krava nudi slicno zadovoljstvo....

Ovako glupa priča može da se svidi samo 38imak.

Krava je vezana uz ogradu on pokušava da se popne na nju (!?)...gde preko rogova?
Razumeo bih da ga je ritnula kad je prišao otpozadi ali vezana krava da ga izbode dok
on pokušava da se popne na nju ...:roll:

Jedino ako je hteo oralni seks sa kravom :hahaha:
Ne znam kakve su te tajlandske krave ali pretpostavljam da su domaće životinje
a one ne napadaju ljude.
Da, i kad krava bode ne ostaju samo ogrebotine.

Budalasta priča za budale.

Krava je vezana uz ogradu on pokušava da se popne na nju (!?)...gde preko rogova?
Razumeo bih da ga je ritnula kad je prišao otpozadi ali vezana krava da ga izbode dok

a one ne napadaju ljude.

:kafa:... ДругоСрбијанери воле сензационализам...

a one ne napadaju ljude.

Ma nemoj?

A da je ovo npr. prica gde je u pitanju neki Siptar, bukvalno bi imala 2343 strana na Politici, i bila bi nesto najzanimljivije na Krsti makar nedelju dana.

Licemerstvo potpuno :mazipsa::kafa:

Ljudi , ta krava ne bi osetila njegov penis pa da je dzon holmes...jeste li videli koliko veterinar zavuce ruku , do ramena.....dobro , ajd nije to ono , ali i kad zavlaci tamo gde je ono , opet je to do lakata sigurno...
Kravu je nemoguce silovati, bar ja mislim tako, osim ako si bik....

Joj da mi je znati sta se mota po glavama muskaraca kad ovako nesto pokusavaju....

Jos mi jedno pitanje pada na pamet, bokca ti , pa kolika je bila kod devojke kad ti krava nudi slicno zadovoljstvo....
jako dobro si informisan oko seksa sa zivotinjama pa da te pitam (za jednog drugara) kako jbati macku a da te ne izgrebe
hvala unapred na odgovoru !

Back