Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Rus opisao jezivi napad u Beogradu: Pevali smo "Kaćušu", kada su nam rekli da smo rus
Никаква.
Вероватно се ради о групи навијача "Звезде" који не признају "братимљење" (познато је да се управо навијачи "Звезде" окупљају на Зелењаку пред утакмице тако да отпада варијанта да су напад извршили навијачи "Партизана") или се ради о мигрантима који су се бранили, јер тешко да ће мигранти да се залете на (било које) навијаче.
su se nekad okupljali navijaci Zvezdini i lemali sve pred sobom (glodare, pesnicama (ne nozevima))
ali neko je srusio tu kafanu pre 30ak godina. i vise se ne-okupljaju tu.
(gde su onda bili patkari da prave proteste?! Sasvim moguce da je neko od njih krivac).
I ne seri grobare.
nismo mi kao vi da se ubijamo medjusobno i delimo.
Koliko god to neki sa strane pokusavali. Mozete samo jaja da nam svima polizete.
Naravno da su vasi pickopacenici krivi... u kom svetu vi neki zivite?!
i krvavo ce biti kaznjeni za zlodela.
1000 za 1
licno spreman cekam da svako malo govnarsko dete, starce i zene seckam na komade ako ih vidim na ulici u obelezjima franjinog kluba. a kamoli sve ostale. Samo tako samo jako se dresira stoka i deratizuje grad.
Rat besni vec godinama, samo mediji rezimsko-pratizanski to skrivaju.
Azilanti mora da su pre par nedelja napali i vidjenijeg Deliju na Senjaku nozevima ?!
ustase, siptari, turci paokovi, avganistanci, natovci pomazu malobrojnim jugoslovenskim grobljanima zbog vokrija, franje, osame, droge itd,
mi Zvezdasi hteli ne hteli moramo da se priklonimo rusima i braci grcima da bi viteski ocuvali Nas grad i cistotu zemlje od prljavog uljeza.
Sve cemo mi te vase da koljemo, iskorenicemo mi vama i te nozeve, macevima cemo da vam secemo glave.
Jedino ako nisu Mirljubovi svedoci krenuli u secu narko rusa... onda ok.
Бијо сам у Биограду прије пар година...
Пријатељ ишао самном (Биограђанин). Тако кроз неку улицу налетишмо на нешто што би крштен човјек рекао: подивљала псета луталице.... Зелени крелци, мрки, IQ мањи од броја ципела.... вуку се улицом, спремни на тешко зло и примитивизам.
Мени чудно, нијесам из Биограда, дођо из далекога свијета... упитах га: "Ко су ови?" Вели он, то су "навијачи"... "Ма, мајмуни"..
Ma kakvi navijači Zvezde, Partizana, Spartaka ...
To je ovde totalno sekundarno !
Droga je u pitanju, garantujem ( 90% ) !
A gde je droga tu su i navijači ( ali to što su navijači je potpuno nebitno )
takođe, gde je droga tu su i Albanci ( što je takođe potpuno nebitno - narko trafiking nema naciju ).
Znači moguće da su navijači ili Albanci, ali iz potpuno drugog ugla sagledano !
Nema veze sa sportom ili nacijom.
Rusi su došli da naprave neki narko dil sa ovdašnjim šljamovima,
došlo je do nesporazuma,
ili verovatnije do pokušaja nečije prevare
i epilog znamo.
Kad sam bre ja išao 2000 km od kuće da gledam neku utakmicu ili koncert ?
Kako mogu siptari da izvrse napad? Sto bi Sipce isle po Bgu da napadaju Ruse u samom centru? Morali su znati njihovo kretanje da ih napadnu kad bude zgodno ko god bio.