Ruptura Ahilove tetive!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

don marconni

Obećava
Poruka
76
Cao ljudi,
Pre 2 nedelje povredio sam se na fudbalu.. koji sam naravno zaigrao posle 100 godina..Epilog jedan gol i pucanje Ahilove tetive!!! :)
Sad sam prikovan za krevet,sa gipsom do pola butine, na relaciji WC-TV..Zanima me jel neko od vas prosao kroz ovu avanturu,koliko vam je trajao oporavak,koje vezbe ste radili?,,,Sve kroz sta ste prosli..
Srdacan pozdrav

mom caletu je pukla na isti nacin tetiva isto tako rekreacija posle 20 godina ne igranja i puce. On se oporavljao godinu dana. Sto u gipsu sto bez njega pa na vezbe . Ali bio je uporan i stvarno je uspeo da se oporavi da kad ide da niko ne bi rekao da je nesto bio povredjen. Tako da naoruzaj se strpljenjem i hrabro.

Hvala druze, za sada mi je strpljenje jedino oruzje..
Danas me je prijatelj pozvao i preporucio svog rodjaka fizioterapeuta..Zvao sam sam ga potom i on mi je preporucio nekakvu magnetnu terapiju..Odmah sam poceo da njuskam u vezi nje..cini mi se da nije u praksi klasicne medicine?!
Zna li neko nesto o tome i ima li ineko od vas iskustva sa tim..? Koliko sam ja skapirao stvar je u poboljsanju cirkulacije,protoka kiseonika i brzeg oporavka..
Ljudi pomagajte,ne mogu biti prikovan za krevet i sa stakama cele godine..moram probati maksimalno ubrzati ozdravljenje..
Unapred zahvalan
Marko

Magnetna terapija jeste u domenu klasicne medicine odnosno fizijatra. Samo treba pronaci ustanovu u kojoj imaju magnete. Za pocetak mirovanje dok se ne skine gips a onda po uputima fizijatra.

TNX.- to da je u praksi klasicne medicine sam skopcao,medjutim, meni je od strane jedne privatne terapeutske ordinacije ponudjeno da mi magnetnu terapiju rade vec nakon trece nedelje gipsa, tj. preko njega,svakodnevno, u naredne tri nedelje..Hirurg koji me je operisao rekao mi je da je to bacanje novca i da nece biti toliko efektno,tj, da magneti kao i terapija sa strujom ide nakon skidanja gipsa?
Sad se pitam, ko je u pravu?
pozz..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back