Rupe u zakonu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

simonida?

Zainteresovan član
Poruka
115
Jedna meni bliska osoba mi je na pitanje cime se bavis odgovorila da pored fakulteta,se snalazi tako sto trazi rupe u zakonu...?U jednom telefonskom razgovoru sam nacula da treba da se nadje sa nekom muskom osobom da mu da nesto,i kao da je sad nece vise da se igra sa sitnim stvarima jer je neki novi zakon stupio na snagu,ili je usvojen 10. pretpostavljam Decembra.Takodje cesto u mom prisustvu se nalazi sa nekim momcila i daje im neke papire ili mozda jos nesto.Takodje sam cula u razgovoru da je njegova mama skoro dobila infarkt jer je na njegovu kucnu adresu stigla prijava....
Zanima me jako koje se to radnje obavljaju iza mojih ledja,i da li mogu biti opasne i za mene...?
Unapred zahvalna ;)z:poz:

EVO JEDNE RUPE U ZAKONU ....
Ako ti ukradu auto ...i posle toga ti auto pronadjes a izvrsioce uhapse ,pustaju ih posle mesec dana .Uz izjavu da su auto pozajmili odnosno vozili bez ovlascenja.
Cak je jedan lopov na sudu rekao ostecenom .Hvala komsija sto si mi pozajmio auto evo kljuceve nazad samo si trebao lepo da ih trazis nazad ....:D Istina ziva..

to mogu biti samo loše plasirane poluinformacije.
okrivljeni mogu biti pušteni iz pritvora što ne znači da neće biti osuđeni. takođe se mogu braniti kako god misle da je najbolje, pa i lažima.

tema ne sadrži dovoljno informacija da bi se o njoj diskutovalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back