Rupčaga

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Gledam one sa onog mesta imaju svoju rupu gde se iskukaju. Muškarac ne kuka nego objašnjava svoj bol, dileme, strahove, želje, nade...Isto rupčaga umesto rupa, sve što ima veze sa muškarcem mora biti dvostruko.

Da prvi počnem, ljudi oprezno sa magnezijumom, jeste važan mineral, ali oće da protera. Pa odeš sa ribom na koncert ..užas...

Gledam one sa onog mesta imaju svoju rupu gde se iskukaju. Muškarac ne kuka nego objašnjava svoj bol, dileme, strahove, želje, nade...Isto rupčaga umesto rupa, sve što ima veze sa muškarcem mora biti dvostruko.

Da prvi počnem, ljudi oprezno sa magnezijumom, jeste važan mineral, ali oće da protera. Pa odeš sa ribom na koncert ..užas...

:rotf: pa sto si preterao sa njim
isti efekat imaju orbit bombonice..jedna kutijica i ti nisi na koncertu :lol:

:rotf: pa sto si preterao sa njim
isti efekat imaju orbit bombonice..jedna kutijica i ti nisi na koncertu :lol:

Uzeo tkz magnezijum direkt, koji se smućka u ustima da bi odmah delovao, doza 300 - 375 mg, koliko je preporučeno od strane naučnih krugova...
Mislim da ne govore istinu ili nisu još proučili kobna dejstva...
Osećao sam se ponižen sedeći na toaletnoj šolji i suzdržavajući suze....
flirt.gif

Uzeo tkz magnezijum direkt, koji se smućka u ustima da bi odmah delovao, doza 300 - 375 mg, koliko je preporučeno od strane naučnih krugova...
Mislim da ne govore istinu ili nisu još proučili kobna dejstva...
Osećao sam se ponižen sedeći na toaletnoj šolji i suzdržavajući suze....
flirt.gif

pa taj ja uzimam svakodnevno
samo jednu kesicu..nisi valjda ti celu kutiju :lol:

pa taj ja uzimam svakodnevno
samo jednu kesicu..nisi valjda ti celu kutiju :lol:

Kesicu takođe, možda sam senzitivniji.:malav:

Ali da ne pričamo o ovoj nemiloj temi....

- - - - - - - - - -

I muškarac pati, zato sam otvorio ovu temu za koju verujem da iako plagijat će pomoći mnogima u njihovim problemima, da muškarac otvori svoju dušu, da se ne stidi...
Da isplače svoju suzu, bilo u toaletu, bilo u ljubavi....

Moram teram aVto danas malo kod majstora.
Moj majstor Pera je odličan meštar, a ybte..imam i registraciju sl. meseca... pdobro ( :
mora i motorče da osvežim malo... :sad2:
nema šta ne moram

Ovo je čak i ogavnije...samo za one sa ekstremno jakim želucem:

:bljak:

Stvarno jedem i pijem svašta, tačnije jeo sam i pio svašta, ali ovo je....

Za one koje zanima fenomen, pročitajte u komentarima ispod snimka....

:bljak:

Ma to su za neki moj nivo "jaka" opterećenja, ali ne preti opasnost od razvaljivanja, više je to postavljanje sebi nekih ciljeva i onaj odličan osećaj psihofizičke rasterećenosti posle vežbanja...:)

- - - - - - - - - -

Uostalom..nije ovo za Rupčagu,
više je za Pohvaliti se:p :heart:

Prvi put da sam u Poteri navijao za tragača toliko je ekipa bila grozna. Samo je jedan nešto vredeo. Prvo je jedan ziheraš umesto 80 000 prihvatio nižu ponudu od 50 000 i svejedno izgubio. A onda drugi prihvatio od 90 000 nižu sumu od 40 000!!! Na kraju su ostala dvojica sa tužnom sumom od 100 000 i odgovorili na samo 12 pitanja (onaj što je prihvatio sumu od 40 000 ako je odgovorio na 3-4 pitanja, ostalo je odgovarao drugi takmičar...) a nisu bila posebno teška. Ženska ih je stigla za manje od minut. Bravo curo, a vi kukavice i neznalice koje ste mi uskratile zabavu mrš.:hahaha:

Otkad sam ovo video više neću moći piti Coca Colu....

:sad2:

au :hahaha:ja jednom skuvala u dzevi i pustila da se ohladi i probala al je bilosranje al nije bilo bas ovako...:rotf:vise kao braon vodaXD

- - - - - - - - - -

mozda da sam cekla duze videla bi crnu masu ono dobro se ne otrovahXDa htela i fantu da probamkuvanu:rotf:

- - - - - - - - - -

ne mogu ni 7 dana izdržati bez foruma, postadoh jedan od ovih mučenika, koji su ovdje godinama...aaaaaaaaaaa...***** ti budalu...:dash:

dobrodosao u klub:lol:

au :hahaha:ja jednom skuvala u dzevi i pustila da se ohladi i probala al je bilosranje al nije bilo bas ovako...:rotf:vise kao braon vodaXD

- - - - - - - - - -

mozda da sam cekla duze videla bi crnu masu ono dobro se ne otrovahXDa htela i fantu da probamkuvanu:rotf:

- - - - - - - - - -

dobrodosao u klub:lol:

Časna reč, otkad sam video ovaj horor zaista manje pijem to, zapravo i ne sećam se kad sam pio. Juče me pitala hanuma, da uzmemo nešto gazirano ako želim,, ona to i ne pije, ali je kulturna. Odgovor je bio, ne, ne, ne, sa takvom grozom da je to teško reprodukovati u pisanoj formi.
Otkad sam video kako ta kola zaista izgleda osećam se kao kad sam kupio tofu sir kod Kineza i uočio groznu crnu dlaku koja je upala u tu smesu.
Neke stvari su naprosto ogavne. Ne kupujte hranu kod Kineza i ne pijte gazirane tečnosti

Back