Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da si stvarno takva, i još vedra i vesela kao što očekuješ od svojih zaposlenih ti bi ih ovde hvalila, ne bi kritikovala ko od njih šta nije znao ili loše odradio. Sa tolikom dozom arogancije.
Ono što si rekla afro, to ti ne bi palo na pamet da pomisliš, ne da kažeš.
Jedino ako ti neki venti ovde prošišti, kao što ti šišti kad ti žmu i svekar daju nešto familiji. Razumela bih da te nekako ugrožava, da ti i deca trpite. Ili je to taj pozitivan stav prema ljudima.
Ne volim da hvalim, jer se obicno tada pokvare. Ali ih bodrim u rl. Budi bez brige. Za greske ih ne kritikujem i neznanje, sve tolerisem, glupost ne prastam, glupost i bezobrazluk. To sto se od njih ocekuje zna svako, nije nikakva nuklearna fizika, i ne mozes da ne znas. Ako ne znas, sto si dosao?
I da, rupa je tema u kojoj se izduvamo.
I naravno da trpimo, samo sreca njihova pa sam puna razumevanja i dobre volje.

Tako da, u sustini zaista sam jedna divna dusica

sneg? :zkez:

pusti neka ga za praznike. ja sam bas pisala deda mrzu da bude sneg i minus za praznike. :zkez: :zcepanje:
....pa ima jos koji dan do praznika :aha:
....treba da idem da trazm benkice i ostale slatkoce za ovog prdonju sto treba da se rodi posle praznika, i vidi sad vremena, bas mi ne ide na ruku nikako danas, svasta sam bila isplanirala za danasnji dan.....mozda stane popodne pa da odem, znam gde i sta hocu, samo treba da odem i pokupim (to za ove "velike"), a za malog moram bas da se iscefim i kupim mu nesto fino, to mi je prvi unuk :heart:

Da si stvarno takva, i još vedra i vesela kao što očekuješ od svojih zaposlenih ti bi ih ovde hvalila, ne bi kritikovala ko od njih šta nije znao ili loše odradio. Sa tolikom dozom arogancije.
Ono što si rekla afro, to ti ne bi palo na pamet da pomisliš, ne da kažeš.
Jedino ako ti neki venti ovde prošišti, kao što ti šišti kad ti žmu i svekar daju nešto familiji. Razumela bih da te nekako ugrožava, da ti i deca trpite. Ili je to taj pozitivan stav prema ljudima.
Ne dajem ja znacaja kad su njeni debilni komentari u pitanju, tako da nemoj ni ti da se neriviras oko toga, nije vredna jedna Cicak da bi se iko nervirao. Ono sto sam ja u momentu htela da joj napisem, nije bilo lepo i znam da bi skoro ceo forum skocio na mene jer se to eto ne govori, i tako te gluposti pa sam odustala, jer bi se na kraju samo ja nervirala, a zbog koga....pa necu ne vredi i ko je ona da mene ocenjuje i procenjuje kao negativnu....:rotf: smesno da puknes od smeha. Neka sisti, to joj je jedino ostalo, sta drugo i zna nego da mlati ovuda i sikce jer ocito ne moze nista drugo, da moze ne bi takve stvari ovde ni spomenula, a logicno je da sve radi iz puste nemoci :heart:

Nisu mi dobri nalazi krvi, pulmolog mi je otvoreno rekao da prema onome sto on vidi u tim laboratorijskim nalazima on sumnja na daleko bilo malignitet i ja sad bukvalno upinjem da mi ova budalesina od zene kaze da li je ili nije a oni magarci izgubili taj razmaz krvi ...
..bices ti dobro nemoj misliti na najgore, sacekaj rezultate, mada znam kako se osecas, na zalost znam i secam se kako sam prolazila te dane kad sam iscekivala da li je ili nije....veruj u najbolje pa ce valjda i biti tako :zag:

Kasalj,kasalj,kasalj,kasalj,kasalj,iskasljavanje - treba da se istusiram danas,nita od toga,nije bilo moguce.Treba da se istusiram sutra a to ako bude bilo moguce.Ovo su jednostavne stvari - trebalo bi da budu a nisu,veoma su komplikovane.Treba da odem,kupim neki ves u ova dva dana ili posle njih a tako mi se ne daje novac na to jer mi se smucilo vise,imam osecaj da sam jedina kojoj je to preselo.

Napolju je plus padala ledena kisa,zato ne znam kako cu uopste izaci da to zavrsim,sve je klizavo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back