...rupa ispod pupka...?

...evo meni se desillo da bash ja maler naletim na curu koja ima rupu ispod pupka, i pitam se ja da li je sad to okej, mislim ta rupa, ako nije ona kojoj tezzimo svi, ondak i nema neku svrhu, a nije...?
...koliko puta treba da pitam " el si zdrava, nemash li neku anomaliju za koju treba da znam, strashno mrzim iznenadjenja u tom pogledu..." ali ona tjuti i klima potvrdno glavom, ja uvek verujem dok se ne dokazze suprotno...el sam glupavi naivac koji previshe respektuje zzene ili sam samo jedan od mnogih koji za sebe misli da je poseban...?
...ja kao takav nepoznavalac zzenskog tela imam lepu reputaciju ovde, kazzu pichi shvaler, pichi ovo, pichi ono....
...zanima me kako znate da je neki forumash shvaler samo na osnovu ovog ovde glupetanja luposti, mozzda sam i manijak, ne odnosi se samo na mene nego nako...?
...u stvari mene zanima kako da svarim ovu kolenicu a da ne ispadnem ljakse, volim i ja da budem shmeker i jedem lepu hranu...:rumenko:
..da uprostim: kako re ocenjujete ko je kakav u rl. na osnovu kuckanja na forumu, kako...?

Ko diro? :)

Pa ja znam da nisi švaler. Izdao si se onom brzalicom. Ne iznenađuje me tvoje nepoznavanje ženskog tela. To je prirodno u takvim okolnostima.

..da uprostim: kako re ocenjujete ko je kakav u rl. na osnovu kuckanja na forumu, kako...?

Ma gde možeš oceniti ko je kakav na osnovu toga što piše u postovima i porukama, eto baš malopre sam se razočarao. Nije sa svakim ovde ni razmeniti poneku reč. Napizzdi me neka devojčica da sam najgori seksista. Zgranuo sam se. Aj da me ne zna dete, da je prvi put pročitala nešto što sam napisao, pa šta ćeš, nerazumevanje i sve, nego smo kontaktirali i ranije, imala je prilike da skonta šta mislim o njoj, poštovao sam je, tretirao je kao balavicu. I sad ti pričaj sa ljudima. E kad nju večeras nisam oterao u PM nikog neću. Zbog običnih baljezgarija me proglasila manijakom. Trebao sam da je oteram u PM.

Ma gde možeš oceniti ko je kakav na osnovu toga što piše u postovima i porukama, eto baš malopre sam se razočarao. Nije sa svakim ovde ni razmeniti poneku reč. Napizzdi me neka devojčica da sam najgori seksista. Zgranuo sam se. Aj da me ne zna dete, da je prvi put pročitala nešto što sam napisao, pa šta ćeš, nerazumevanje i sve, nego smo kontaktirali i ranije, imala je prilike da skonta šta mislim o njoj, poštovao sam je, tretirao je kao balavicu. I sad ti pričaj sa ljudima. E kad nju večeras nisam oterao u PM nikog neću. Zbog običnih baljezgarija me proglasila manijakom. Trebao sam da je oteram u PM.

:eek:

Vidi neko nam dirao Dačicu....Nemoj se žestiti Patak.... Kaži ko je da je gađamo grudvama:grudvanje2:

Nemoj da se nerviraš zbog bzvz...

Nikada mi nisu bile jasne te transformacije ..jedno budu dok ne sednu za tastaturu a posle neko drugi..izgubila sam entuzijazam da ocenjujem i procenjujem...Ono sto vredi..odmah se prepozna..ostali eto nerviraju naseg Dacu..

Dobro jutro..u Novoj Godini..z:mrgreen:
Nikada mi nisu bile jasne te transformacije ..jedno budu dok ne sednu za tastaturu a posle neko drugi..izgubila sam entuzijazam da ocenjujem i procenjujem...Ono sto vredi..odmah se prepozna..ostali eto nerviraju naseg Dacu..
Cao Kuco. :cmok: Vala bas dobro da sam se probudio. z:) Ali sto je to bezobrazno u svojoj nadmenosti, mala zaba misli da je centar svemira; balavo, a naduvano. Sta ce od te biti kad omatori kad je sad toliko umisljena, a nema pojma o ljudima. Necu sebi oprostiti sto sam joj uopste cestitao praznik.
Ма хајде Дачо, све си лепо рекао пре исправке поста.
Само ти нама остани такав какав јеси. z:)
z:kiss:
Ovde se covek svega moze nagledati. :) Sto je najgore poznajemo se, kontaktirali smo ranije, koliko je samo stupidna kad neka moja kreveljenja moze da protumaci na naopak nacin. Sta bi bilo da sam stvarno neki pohotni, yebezljivi cikica u potrazi za mladom krtinom, mislila bi da pokusavam atentat na nju onom stvari. z:lol: Evo vec sat vremena mi ne izlazi iz glave da uopste postoji takvo bice. z:lol:

Back