gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde bre,bas sam superпа јбг, није до мене сигурно :Д
Pa smo izglasali sad starije, ne pratis fabuluOće to kad biraš 30 godina mlađe....
A sta kad na to kaze skidaj gace onda ti run
ma šta ima da mu govoriš bilo šta, neka nagađa.. tako je zanimljivije..Kad kazem nekom da mi se svidja, ko da sam mu rekla bezi i ne okreci se sine
Jel do mene?![]()
A dosadne su mi te igricema šta ima da mu govoriš bilo šta, neka nagađa.. tako je zanimljivije..
Ni meni ne pada drugi razlog na pametne sviđaš im se
ne znam drugi razlog
sve znam.. ali ne vredi ništa na silu.. čak i kad se ti njemu sviđaš opet ne vredi ništa na silu.. sve je to mnogo komplikovano, kako god okreneš.. a ja sam danas ustala na levu nogu i ne bi trebalo da dajem savete nikome ni o čemu..A dosadne su mi te igrice
Plus nemam si kad
Sta imas da mu pricas,pokazi...Kad kazem nekom da mi se svidja, ko da sam mu rekla bezi i ne okreci se sine
Jel do mene?![]()
a kako se to pokazuje? evo baš me interesuje.. : )Sta imas da mu pricas,pokazi...![]()
Ma bre to sve ok.sve znam.. ali ne vredi ništa na silu.. čak i kad se ti njemu sviđaš opet ne vredi ništa na silu.. sve je to mnogo komplikovano, kako god okreneš.. a ja sam danas ustala na levu nogu i ne bi trebalo da dajem savete nikome ni o čemu..
мени један једном написао бонђорно принћипеса ал касније сам видела ту фору на нету па ми више није било тако кулNacrtas na afaltu ispod njegovog prozora srce sa strelom,jbg..
Pogledajte prilog 576803
Ovako nesto samo na Srpskom...
Kul je bez obzira,covek se potrudioмени један једном написао бонђорно принћипеса ал касније сам видела ту фору на нету па ми више није било тако кул
Kad kazem nekom da mi se svidja, ko da sam mu rekla bezi i ne okreci se sine
Jel do mene?![]()
?Можда зато што личиш на хероину?
Моје село је преплављено таквим љубавним графитима, могуће је да је то има ефекта.Nacrtas na afaltu ispod njegovog prozora srce sa strelom,jbg..
Pogledajte prilog 576803
Ovako nesto samo na Srpskom...
baš si lep.. :srce:
baš si lep.. :srce: