Run to the jungle

Pa da... može, naravno!

A što se tiče kolerika! Zaista, mislim da je spoj: melanholik- kolerik najveća greška... Kolerici vole posesiju, dominaciju i sl. gluposti... A melanholici ne vole baš da neko "upravlja" s njima!

pa to ja ocu
veliki prasak:P

znaš kada se jedino slažu kolerik i melanholik? kada se rastanu!

kolerik tada kaže: Ubiću je/ga!
a melanholik kaže: Ubiću se!:ok:

E, ali bez zahebancije... Ja obožavam što sam sangvinik... Čim sam nekim čudom statičan, zatvoren u kući, bolestan, i sl... postanem savršeni melanholik... i tada i nastaju moja dela...
Tako da je spoj sangvinik-melanholik, sangvinik (koji proživi i vidi, učini i postigne kao da je nošen vetrom) i melanholik (koji je skroz kreativan i stvaralački orijentisan) zapravo- savršen spoj! Niču dela i život nije ni malo monoton!

Ja inače ne volim kolerike...I obožavam da ih pravim glupanima! Zato što to većina njih i jeste... Ta njihova "pravila" i pokušaj da budu moćni i uvek najbolji jeste nešto najgluplje čime se čovek može baviti... Inače, pojama fanatik je najbliže povezan sa pojmom kolerik... Zato što su verski, politički i sl. fanatici većinom baš ti: kolerici... Međutim, ne slažem se ni sa flegmaticima... Oni žive, po mom mišljenju, bez ikakvog cilja i smisla... Previše su statični i ozbiljni...ni u šta se ne petljaju, i veoma su teški za komunikaciju... ma užasni su!:whistling:

Da se teraš u ***** materinu i ti i tvoje epikurejstvo.

w7d8hx.png

Back