Rulja upala u policijsku stanicu da napadne i linčuje osumnjičenog pedofila

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.269
NAVODNI pedofil optužen za silovanje i ubistvo mlade devojke ubijen je nakon što je rulja upala u policijsku stanicu u kojoj se nalazio.

Neidentifikovani osumnjičeni je izvučen iz stanice i obešen za drvo u očiglednom činu nasilja.

Meštani iz grada Rejesa u severnom bolivijskom odeljenju Beni bili su šokirani kada su otkrili da je dete pronađeno mrtvo u njihovoj zajednici.

Četvorogodišnja žrtva je sa roditeljima bila u poseti tom kraju i prisustvovala sahrani svoje bake kada je nestala.

Kada je njeno telo kasnije pronađeno, istražitelji su otkrili da je devojčica tada bila žrtva seksualnog napada pre nego što je ubijena.

Ubrzo nakon što je njeno telo pronađeno, policija je uhapsila osumnjičenog.

Međutim, gnevni meštani nisu dočekali sudsku presudu. Umesto toga, upali su u policijsku stanicu u kojoj je bio zatočen.

Bez dokaza, razjareni meštani su izvukli čoveka iz policijske stanice, pošto su otvorili zatvorske rešetke pre nego što su počeli da ga tuku.

1695673128754.png

Na snimku, muškarac je vezan konopcem, da bi ubrzo potom obešen na ulicu.

Policija je bila brojčano nadjačana i nije mogla da spreči rulju da linčuje osumnjičenog pedofila.

Ivan Zambrana, direktor odeljenja Specijalnih snaga za borbu protiv kriminala, rekao je: „Mrtva tela, i devojčice i žrtve linča, prebačena su u Palos Blankos [blizu bolivijske prestonice La Paza], mi istražujemo slučaj.

Niko nije uhapšen zbog linča, ali policija trenutno ispituje meštane i koristi video snimke incidenta na društvenim mrežama kako bi im pomogla u rešavanju ovog slučaja.
Show less

Ма зна се кур мој.
Довољно је један да каже "тај је", руља жељна крви одмах скаче.

Уосталом погледај шта је било са Лечићем и другим дешавањима у Србији у последњих годину дана.
ovo je Bolivija, tamo je sve prostije

Ма зна се кур мој.

Уосталом погледај шта је било са Лечићем и другим дешавањима у Србији у последњих годину дана.
lecic je po sadasnjim merilima sigurno izvrsio silovanje

po tadasnjim je upitno , tad je kurs za smekere bio * ako ti neda udri da boli ...*

*ona mrsava i slaba a ja mnogo jak*

narativ * nisi musko ako ne lupis samar*i * ma hoce nego tvrdi pazar*

Ма зна се кур мој.

Њега је Лутовац трајно померио из политике.
Еееј Лутовац, тај импотентни глупан !

Леко, убиј се !

Razumem ljude..U ovakvim zajednicama postupak mase nije neocekivan, niti je za osudu...Mislim da je to kao neki ustaljeni obicaj od davnina...Koji se primenjivao i pre pojave institucija...
Medjutim ovako nesto ne mozemo da ocekujemo, niti treba da ocekujemo kod razvijenijih drustava....Ali bojim se da mi preziremo razvijenija drustva upravo zato sto ovo kod njih nije moguce...Zbog toga ih smatramo nepravednima i cesto mrzimo...Upiremo prstom u njih kao da oni podrzavaju napastvovanje dece...

Razumem ljude..U ovakvim zajednicama postupak mase nije neocekivan, niti je za osudu...Mislim da je to kao neki ustaljeni obicaj od davnina...Koji se primenjivao i pre pojave institucija...
Medjutim ovako nesto ne mozemo da ocekujemo, niti treba da ocekujemo kod razvijenijih drustava....Ali bojim se da mi preziremo razvijenija drustva upravo zato sto ovo kod njih nije moguce...Zbog toga ih smatramo nepravednima i cesto mrzimo...Upiremo prstom u njih kao da oni podrzavaju napastvovanje dece...
Sta da radimo,kada imamo nesposobne tuzioce,koji ne prikupe dovoljno dokaza,a i to sto prikupe,sudija proglasi nezakonitim,a ta tuzena osoba bude pustena i posle nekoliko dana siluje drugu mladu osobu.Treba doneti odluku u zakonu da takve ljude,narod moze da kazni,jer nisu zasluzili da leze u zatvoru i uzivaju,pa makar ih tamo i silovali,ali su opet zivi.Za takve zivot ne treba da postoji.

Back