rukovanje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
...iliti manipulacija...
pročitah "zna sa muškarcem":..kao i ovo...: "istrajniji su
od nas zena ma koliko mi to ne zelimo da priznamo..kao mali kucici su..
sto ih vise mazis sve su bolji" :neutral: ...i osetih neku mučninu u stomaku...znaš ono kao najava pred odlazak u vece...sad se kao muškarac vrlo odvratno osećam...
žene, da li ste sklone manipulaciji sa mužjakom...?
hvala...

edit..ova tema će možda prva da bude zaključana, a možda i jednostavno obrisana cela...
a ja dobijem karton...

Poslednja izmena:
...a vidis iz mog ugla cesce tipovi manipulisu nego devojke.....jer devojka manipulise da bi tip bio samo njen,a tipovi da bi napravili manevarski prostor da bi ih imali vise.

misliš da je želja za manevarskim prostorom svojstvena samo muškarcima...?
slušaj...imamo konkretno pitanje, ja ne bi da se ova tema pretvori u muškarci vs žene i ono tipično prepucavanje i nadjebavanje toliko puta viđeno na ovom mestu...

ti si pogresno koncipirao temu samim tim sto si se fokusirao samo na zene i njihovo "umece".....a ideja je da umeju i jedni i drugi .....i da podjednako ispadamo glupavi i one i mi :)

ja nemam običaj da veličam jednu stranu a da pljujem drugu, već da vrline i mane priznajem i jednoj i drugoj strani, znači upravo to što ti sada radiš...
međutim, u ovom slučaju ne razmišljamo isto...
što se tiče koncipiranja teme, da...možda sam malo pristrasno koncipirao uvodni post jer me iznervirao jedan post...

Ima manipulatorki, ali za to treba i pogodna "zrtva".
Oni su uglavnom sa manjkom paznje u detinjstvu, cesto su za sobom vukli bracu, sestre, a neretko i danas o njima vode racuna. Vaspitavani su tako da se to jednostavno podrazumeva, i nisu osetili potvrdu svoga truda. Vape za divljenjem, paznjom i hranjenjem ega. One su mazne, umiljate, vecito sredjene i nasmejane, spremne da titraju i dele cesto i lazne komplimente. Umeju da laskaju i to debelo koriste. Takve slucajeve sam bar vidjala.

...iliti manipulacija...
pročitah "zna sa muškarcem":..kao i ovo...: "istrajniji su
sto ih vise mazis sve su bolji" :neutral: ...i osetih neku mučninu u stomaku...znaš ono kao najava pred odlazak u vece...sad se kao muškarac vrlo odvratno osećam...
žene, da li ste sklone manipulaciji sa mužjakom...?
hvala...
Ma ja znam vrlo malo žena koje manipulišu muškarcima. Njima svaka čast, treba za to inteligencije i istrajnosti. Više znam onih guskica sa kučećim pogledom...
Ja nit' se bavim prvim, nit' drugim. I jedno i drugo smatram odrazom nemoći. Gubljenje živaca bez potrebe u suštini...

ha...:per:
ne, nije to...

onda je taj izraz pogresan;)
u principu svi mi pomalo manipulisemo,
ona postaje losa kada steti drugoj strani, odnosno pravi je budalom.
deo koji si citirao
"istrajniji su
sto ih vise mazis sve su bolji"
je blesav, jer deluje kao omalovazavanje :lol:

onda je taj izraz pogresan;)
u principu svi mi pomalo manipulisemo,
ona postaje losa kada steti drugoj strani, odnosno pravi je budalom.
deo koji si citirao
"istrajniji su
sto ih vise mazis sve su bolji"
je blesav, jer deluje kao omalovazavanje :lol:

pa zato sam i otvorio temu...jer sam se osetio kao magarac...ne znam za druge muškarce, al ja sam se odvratno osećao...ustvari još se odvratno osećam...
znači kad vite potpis mukami nemoj slučajno da mi se nešto čudite što mi je muka...:neutral:

pa zato sam i otvorio temu...jer sam se osetio kao magarac...ne znam za druge muškarce, al ja sam se odvratno osećao...ustvari još se odvratno osećam...
znači kad vite potpis mukami nemoj slučajno da mi se nešto čudite što mi je muka...:neutral:

Svima nam smeta kad neko od nas pravi ''lak plen'' za manipulaciju, ili bilo sta ;)

Back