Ja mislim da treba,Šta ima neko da te dodiruje i da ti trese ruku i da to isto radiš drugima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje uvesti blagi naklon iz azijske kulture.Ja mislim da treba,Šta ima neko da te dodiruje i da ti trese ruku i da to isto radiš drugima ?
Ja mislim da treba,Šta ima neko da te dodiruje i da ti trese ruku i da to isto radiš drugima ?
Да, и љубљење са родбином.Ja mislim da treba,Šta ima neko da te dodiruje i da ti trese ruku i da to isto radiš drugima ?
ima dosta ljudi koji ne peru ruke posle odlaska u wc...posle kad se rukuju s tobom to je kao da se rukuješ sa njihovim polnim organom...Nije ni higijenski
Neko je na temi već pomenuo zamenu za pozdrav u vidu blagog naklona što već postoji od nevropskih kultura.Nisam se nikad bavio poreklom ili nastankom rukovanja ali pretpostavio bih da je rukovanje u svojim počecima imalo značenje poruke- nisam naoružan.Sta predlazu ovi sto ne bi da se rukuju?
Najbolje uvesti blagi naklon iz azijske kulture.
Ne.i da prihvatimo budizam ma komplet japancovi da budnemo![]()
Poseban problem jeste rukovanje sa ženama ili žena međiusobno . Ovo prvo je nezgrapno,nesimetrično a drugo deluje kao travestija.Ma bataliti nego šta, šta se imate pipati za ruke najbolje se kresnite odmah.Crni dani došli da se propagira svingeraj i trojka na svakom ćošku a rukovanje je fuj.
O tome mozete samo da sanjate.Neko je na temi već pomenuo zamenu za pozdrav u vidu blagog naklona što već postoji od nevropskih kultura.Nisam se nikad bavio poreklom ili nastankom rukovanja ali pretpostavio bih da je rukovanje u svojim počecima imalo značenje poruke- nisam naoružan.
Kome danas tako nešto treba ?