RUKOMETAŠICE: Mi smo čke beogradske

Daleko od toga da mislim da je postupak o kojem se ovde govori primeren, ali sam siguran da je posledica toga što devojke nisu bile u potrebnoj meri svesne da su tema opšteg mnenja, a ne samo sportskog.

Dovoljno ih dobro poznajem, konkretno Andreu, Katarinu i Sanju, da znam da su devojke na mestu - ako ne bolje, svakakako ne gore od devojaka koje viđamo na ulici ili, usudiću se reći, forumašica. Ako ni zbog čega drugog, onda zato što su lafice, zdrave u telu i koliko-toliko u glavi.

Treba da znate da je za vreme sportskih akcija i takmičenja neophodno relaksirati atmosferu, tako da je zezanje poželjno i sveprisutno. Od gomile izjava i fazona, obično se nešto iskristališe kao lajtmotiv, a po pravilu se najgori treš od pesme izabere za ''himnu'' te akcije. Ne mogu ni da se setim koje smo hitove kafanskih pevača čija imena nikad nisam čuo vrteli bez prestanka danima, iz zajebancije.
Uostalom, ko se seća uspeha naših košarkaša iz devedesetih, pamti Tegeltijine raporte iz autobusa, kao i pevanje sa terase Skupštine.
Devojke se sigurno nisu poistovetile sa sponzorušama i štatijaznam kime već. Ponavljam, radi se o zezanju. Takođe, ponavljam da nisu dobro procenile svoj gest.
A mi bismo možda mogli da učinimo napor da ne tumačimo sve kroz najgoru konotaciju. Makar zbog naše duhovne harmonije.

Uzgred, većina njih su Beograđanke. One koje nisu bile Beograđanke, to su postale igrajući za neki od beogradskih klubova. Kasnije su postale i građanke sveta igrajući za najjače evropske ekipe. Sve su to postigle pošteno, niti su stigle sa zavežljajem i jedinom željom da se bogato udaju, niti su iz provincije stigle preko veze budžetu na grbaču.

ovako nekako
nama su, kad zmo uzele medalje u zagrebu, u bgdu odstampali pocasne kartice - icke kosmicke :lol:
to je bilo interno zezanje i ni jedna od nas nije shvatila kao uvredu,naprotiv
a ja karticu i danas nosim u novcaniku sa ostalim, onako bas mi je draga

Dankinje su riiibetine!Šta li su one pevale?

Mozda neku od onih pesmica koje je nekada davno forsirala Samanta Foks... :rumenka: Zabelezeni su slucajevi da su ljudi prateci igre danske reprezentacije postajali fanovi socnih i mesnatih plavusa. Kod nas u "selu" tokom trajanja prvenstva popularne su bile Norvezanke, a i reprezentativke Angole su imale dosta obozavatelja, izgleda da zagorelim Lalama odgovaraju nesto reshije cice. :rumenka: :lol:

one su samo otpevale ono sto im je na utakmicama podizalo moral i dovelo do drugog mesta
malo vece cke su bile brazilke, al ajde ..valjda su glasnije pevale :lol:
ne znam sto tolika polemika
devojke su iz te pesme izvukle ono sto im je dalo dovoljno testosterona da se podignu na tron
kakva li bi tema bila otvorena da su izbubile na samom pocetku, a pevale nesto prigodno od lepe lukic na primer - srce je moje violina ili slicno?

Pesma je odlicna parodija na danasnje klinke i zato je hit.Fantasticna je i evo klip ako uopste ima neko da je ne zna.------>

Iako je pesma kritika naseg drustva i pokazuje sta je trulo u nasem drustvu nekako mi je "povrsna" i namenjena sirokoj masi, ali ukusi su razliciti.

A ako je ova pesma kritika koja proziva "cke" sigurno onda ne treba sebe nazivati tako i ponositi se time, po mom misljenju.

Vecina pada na ritam i popularnost pesme i zato je vole upravo oni koje ta pesma i proziva, neshvatajuci da njih kritikuju.

Devojke se zezaju, to je normalna stvar i etmosfera u timskim sportovima. Sta da pevaju u svlacionici, Rigoleto, ili najnoviju pesmu Vlade Georgijeva, da ne bi lose uticale na decu?

+1
Tacno to.
Sve pozitivne pesme koje nisu narodnjaci nailaze vecinom na osudu ljudi a da su pevali neki turbo-dzihad o cemu god da se radilo bilo bi "vaaaaaaauuuuuuuu,straaaaaaaava" al* cim je nesto drugacije i dobro odmah kritike.

Poslednja izmena:
Evo, ja sam čuo odavno da ta pesma postoji, ali tek danas sam prelomio da se izložim torturi. Uglavnom, posle 1:30 samo osetio kako sam postao upadljivo gluplji neko pre minut i po, pa sam prekinuo, da mi se ne bi na kraju desilo da pišem po forumu kako se ribe ''samo pozitino zezaju''. Sve što sad mogu da izjavim za televiziju jeste da sam sam kriv, jer je i samo ime - ''gazda Paja'', trebalo biti dovoljno upozorenje.

Back