Rukomet EP u Mađi!

U grupi još Rvatska i favoriti prvenstva Francuzi koji su dobili Rvate 5 golova razlike.
Btw samo prva dva idu dalje, dakle biće fajt sa Zapadnim Srbima za to drugo mesto.
Rvatima zbog korone fale dva najbolja igrača Duvnjak i Cindrić

Ne moze golman da odbrani koliko u napasu useru greskama. Da toni djeeona ima kompletan tim a ne tri najbolja nisu tu, jeba. li bi oni hrvate. Kako god hrvati nemaju sta da traze u drugoj grupi. Sa desetkovanom Srbijom imaju problema a kamoli za nesto drugo...

Uvek bili bolji od nas još od Peruničića, Škrbića i Jovanovića sve sa Ustašom Golužom, imaju veći fond igrača i generalno poularniji sport u Zapadnoj Srbiji.
Čim je ušao Cindrić par golova na brzaka iz kontri i polukontri rešilo utakmicu.
Nervira me RTS komentator kada priča o našim kao da su Bogovi a oni čist prosek

Btw za moderatora ključaj temu i ovu i Australiju open, nema smisla

Uvek bili bolji od nas još od Peruničića, Škrbića i Jovanovića sve sa Ustašom Golužom, imaju veći fond igrača i generalno poularniji sport u Zapadnoj Srbiji.
Čim je ušao Cindrić par golova na brzaka iz kontri i polukontri rešilo utakmicu.
Nervira me RTS komentator kada priča o našim kao da su Bogovi a oni čist prosek

Btw za moderatora ključaj temu i ovu i Australiju open, nema smisla
Zašto AO?

Srbija veruje u čudo - šta je potrebno za drugu fazu?​

Rukometna reprezentacije Srbije propustila je priliku da pobedom protiv Hrvatske osigura plasman u narednu fazu Evropkog prvenstva, ali šanse i dalje postoje i nikako ne bi trebalo gubiti nadu.

srbija-hrvatska--47340_680x420.jpg

"Orlovi" u ponedeljak uveče od 20:30 dočekuju sudar sa aktuelnim olimpijskim šampionom i čak ukoliko ih savladaju neće imati dovoljne garancije jer će se pitati i Hrvati koji će imati lak posao protiv Ukrajine.

Pozitivna okolnost je što će Hrvati svoj meč odigrati od 18 sati i još pre početka našeg duela znaće se sa kakvim kalkulacijama ulazimo u duel protiv Francuza.

Ukrajinci su potpuni autsajderi u grupi C i ostali su bez šanse da dalji krug, ali bi eventualnim čudom protiv Hrvatske omogućili Srbiji da na lakši način ode dalje.

Kalkulacije su jasne - Srbija u Budimpeštu ide ako savlada "Trikolore" sa najmanje dva gola razlike, ili sa jednim, ali u tom slučaju bi morala da postigne 26 golova ili više.

U slučaju poraza Hrvatske, stvari će biti lakše, ali prvo da uradimo sve što je do nas.

Pobedili smo ih pre nešto više od godinu dana, zašto ne bismo i ovaj put.

Sportske net

Odigrali smo koliko smo mogli protiv Hrvatske.
Sa Orbovićem kao prvim i jedinim desnim bekom, nemamo šta da tražimo. On nema kvalitet za reprezentaciju.
Takodje, i leva krila su bila potpuno neiskorištena.

Ne znam šta mora da se dogodi da pobedimo Francusku. Ne treba se zanositi, šansu za prolaz smo morali tražiti u meču sa Hrvatskom.

Ponizavanje!!!!!

Bruka!!!! zar je moguce da debili 11 minuta ne mogu gol da daju???

Definitivno gasiti ovaj sport. Ovo su kreteni nesposobni. Ne trositi novce na prenos ovog smeca.

Da nas ovako ponizavaju!!!!!!!!!!!!

U mp 3!!!

Poslednja izmena:
Ne znam kome je u interesu ovako organizirano EP. Hrvatskoj van pogona 10 igrača. Ako se već igra usred pandemije onda valjda treba osigurati nekakav balon. Mađari su osigurali da igrači nisu nikako odvojeni od građana. Naravno da su "velike" nacije u ovakvoj situaciji u prednosti. Njemačka, Francuska, Španjolska itd. imaju neusporedivo veći bazen igrača od Hrvatske, Slovenije, Islanda... Npr. da se CG dogodi veći broj slučajeva, kakve opcije imaju oni u usporedbi s Francuskom

Ne znam kome je u interesu ovako organizirano EP. Hrvatskoj van pogona 10 igrača. Ako se već igra usred pandemije onda valjda treba osigurati nekakav balon. Mađari su osigurali da igrači nisu nikako odvojeni od građana. Naravno da su "velike" nacije u ovakvoj situaciji u prednosti. Njemačka, Francuska, Španjolska itd. imaju neusporedivo veći bazen igrača od Hrvatske, Slovenije, Islanda... Npr. da se CG dogodi veći broj slučajeva, kakve opcije imaju oni u usporedbi s Francuskom
ne placi kukavice...

crna ogra je najvise bila pogodjena kovidom, trener joj je pored igraca dve partije bio odsutan...

pocepali su vas ko svinja masan dzak... imaju jake igrace igraju u meso muski, a sutiraj usa devet i vise metara, golman vas nije video loptu...

bukvalno vas ubili jakim sutevima jer su to sokolcine a vi mlakonje...

evo pokazatelj srbiji kak ose igra za svoj dres a ne ko seronje...

ponizili su vas i ubili sutevima

niste vi ni blizu vise vrha u rukometu

zbog takvog kompleksasa kakav si ti mi je drago sto su vas moji zemljaci oderali...

aj sad paljba nebitni ste, da gledamo prave rukometase kako igraju...

Auuuu jesu ih razmontirali, golman Simić ko na drogama a bekovi su im strašni pogotovo kad se B. Vujović digne na šut.
Svaka čast, a pogotvo sam uživao slušajući Nikšu Kaleba i komentatora RTL kako kmeče i jadikuju
neka kmece...

Poštedi me brabonjanja i proslava nebitnih pobjeda na neregularnom prvenstvu. Znamo tko je veliki rukometni gazda ovih prostora s tonom medalja. Igrom slučaja smo tu sa jednim igračem prve postave i jedno 10 igrača sedme postave. Zato smo izgubili od CG. Takvi, sa skoro svim igračima van pogona možemo dobiti samo ekipe poput Ukrajine i Srbije. Odmoriti se i nastaviti berbu medalja sljedeće godine.

Poštedi me brabonjanja i proslava nebitnih pobjeda na neregularnom prvenstvu. Znamo tko je veliki rukometni gazda ovih prostora s tonom medalja. Igrom slučaja smo tu sa jednim igračem prve postave i jedno 10 igrača sedme postave. Zato smo izgubili od CG. Takvi, sa skoro svim igračima van pogona možemo dobiti samo ekipe poput Ukrajine i Srbije. Odmoriti se i nastaviti berbu medalja sljedeće godine.
Cg je desetkovana... Demontirala kroasane...

Back