Srbija razbila Ukrajinu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji rezultat?Srbija razbila Ukrajinu!
Fino.31 : 23 za Srbiju.
Zašto AO?Uvek bili bolji od nas još od Peruničića, Škrbića i Jovanovića sve sa Ustašom Golužom, imaju veći fond igrača i generalno poularniji sport u Zapadnoj Srbiji.
Čim je ušao Cindrić par golova na brzaka iz kontri i polukontri rešilo utakmicu.
Nervira me RTS komentator kada priča o našim kao da su Bogovi a oni čist prosek
Btw za moderatora ključaj temu i ovu i Australiju open, nema smisla
Ni mi nismo imali najbitnije igrace.I bez pola prve postave rutinski ostvaren cilj. Jedino šteta što smo usporili na kraju pa je samo 3 razlike. Ako Fancuzima korona pokosi 10-15 igrača ta gol razlika bi mogla biti odlučujuća
ne placi kukavice...Ne znam kome je u interesu ovako organizirano EP. Hrvatskoj van pogona 10 igrača. Ako se već igra usred pandemije onda valjda treba osigurati nekakav balon. Mađari su osigurali da igrači nisu nikako odvojeni od građana. Naravno da su "velike" nacije u ovakvoj situaciji u prednosti. Njemačka, Francuska, Španjolska itd. imaju neusporedivo veći bazen igrača od Hrvatske, Slovenije, Islanda... Npr. da se CG dogodi veći broj slučajeva, kakve opcije imaju oni u usporedbi s Francuskom
neka kmece...Auuuu jesu ih razmontirali, golman Simić ko na drogama a bekovi su im strašni pogotovo kad se B. Vujović digne na šut.
Svaka čast, a pogotvo sam uživao slušajući Nikšu Kaleba i komentatora RTL kako kmeče i jadikuju
Cg je desetkovana... Demontirala kroasane...Poštedi me brabonjanja i proslava nebitnih pobjeda na neregularnom prvenstvu. Znamo tko je veliki rukometni gazda ovih prostora s tonom medalja. Igrom slučaja smo tu sa jednim igračem prve postave i jedno 10 igrača sedme postave. Zato smo izgubili od CG. Takvi, sa skoro svim igračima van pogona možemo dobiti samo ekipe poput Ukrajine i Srbije. Odmoriti se i nastaviti berbu medalja sljedeće godine.