Rukoblud

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pitanje je više za muške smatram pošto računam da muškarci više bludniče rukom no žene, al eto ako sam u krivu mošte i vi žene...
znam da nije baš često jer smo mi ovde svi odreda jelda jebbači al eto da pitam ipak...
koliko vi to često upražnjavate ?
i baj d vej zašto je gore navedena radnja i dalje tabu tema...kako među populusom tako i međ ovde nama jel...?
blagodarim

pitanje je više za muške smatram pošto računam da muškarci više bludniče rukom no žene, al eto ako sam u krivu mošte i vi žene...
znam da nije baš često jer smo mi ovde svi odreda jelda jebbači al eto da pitam ipak...
i baj d vej zašto je gore navedena radnja i dalje tabu tema...kako među populusom tako i međ ovde nama jel...?
blagodarim

Sta je rukoblud komso?

Dobro pitanje.
Ja to po potrebi.

A zašto je tabu tema to mi nije jasno, žene će to retko priznati iako 90% njih bludniči sa prstićima ili čak nekim pomagalima.
Sad je to neto strašno? Nije.

Sto je rukoblud tabu tema? Pa jednostavno, rukobludis ako si neki pacenik kome zensko ne bi nikada dalo, nakupi se frustracija, mora da se resi toga. Valjda je fora, "vidi ovog, zagoreo jadnik, nece ga nijedna pa ga silji svakog dana".

To je za muski svet, za zenski je drguacije, zensko koje priznaje da radi to, mora da je neka "nedohebana" zeljna falusa, da ne kazemo lakog morala, a posto je tolko zeljna, pohotna i zagorela, mora da to odradi.
E sad, ja ne upoznah mnogo njih da je 100% otvoreno oko toga, obicno je "ma ne bezi breee :roll:" ili tako neki odgovori "jako retko"(a lazu naravno :mrgreen:) ili slicno. Upoznah i par koje su skroro skroz otvorene, pa tako sto su skroz otvorene mozda odaje pogresan utisak, da su "otvorene" za sve. Ruku na srce, nisu bas ni neke svetice (bilo je valjda i neke ok medju njima), ali daleko od orgijatorki.

Ali u kratkim crtama, mislim da odaje pogresan utisak o nekom da je taj neko zagoreo i zeljan seksa, da ne kazem pacenik/ca ili lakog morala.

Rukobludničenje nema veze sa paćeništvom, već sa libidom i potrebama... Tako da dešava se redovno... Kada god imam priliku za to, jer se lakše misli, lepše se oseća...

blagodarim

prvo gresis(ustvari zavisi od osobe do osobe,tj uglavnom muskarci vise al zene netoliko manjekoliko se misli)..samo zene manje pricaju o tome...
dr da je tema sa nekom poetnom vecinazena bi ti odgovorilo...ovako prva misao mi je e ovaj oce da mu opisuju tete kak se samozadovoljavaju...

- - - - - - - - - -

Sta je rukoblud komso?

neadmislim da se samo pravis naivan:lol:

- - - - - - - - - -

Dobro pitanje.
Ja to po potrebi.

A zašto je tabu tema to mi nije jasno, žene će to retko priznati iako 90% njih bludniči sa prstićima ili čak nekim pomagalima.
Sad je to neto strašno? Nije.

nijetau tema ako pitanjeima neu normalnu poentu...
a ako deluje ko da oce(da se ne uvredi delit ne kora da znaci da ovo vazi za njegov slucaj:lol:)da svrsava na nase opise samozadovoljavanja e onda jepacenicka tema...msm kome je d toga imate chat i dr gluposti...
to mi jeko neki jeftino pecanje tudje intime radi licnog zadvoljenja...

Mozgoblud..

Telekinetičkim putem uradim ono što bi inače rukom. Vežbao sam vizuelizaciju čim sam napunio 6 meseci.

Ponekad u nekom kafiću snagom misli zadovoljim neku ženu koja mi se dopadne.

Sto je rukoblud tabu tema? Pa jednostavno, rukobludis ako si neki pacenik kome zensko ne bi nikada dalo, nakupi se frustracija, mora da se resi toga. Valjda je fora, "vidi ovog, zagoreo jadnik, nece ga nijedna pa ga silji svakog dana".

To je za muski svet, za zenski je drguacije, zensko koje priznaje da radi to, mora da je neka "nedohebana" zeljna falusa, da ne kazemo lakog morala, a posto je tolko zeljna, pohotna i zagorela, mora da to odradi.
E sad, ja ne upoznah mnogo njih da je 100% otvoreno oko toga, obicno je "ma ne bezi breee :roll:" ili tako neki odgovori "jako retko"(a lazu naravno :mrgreen:) ili slicno. Upoznah i par koje su skroro skroz otvorene, pa tako sto su skroz otvorene mozda odaje pogresan utisak, da su "otvorene" za sve. Ruku na srce, nisu bas ni neke svetice (bilo je valjda i neke ok medju njima), ali daleko od orgijatorki.

Ali u kratkim crtama, mislim da odaje pogresan utisak o nekom da je taj neko zagoreo i zeljan seksa, da ne kazem pacenik/ca ili lakog morala.

sinezavisi s kim picas i kojim razlogom....nije isto kad pjses/pricas sa sestrok drugaricom muzem deckom ili
sa prijateljem muskim(tu mi jeok samo onako naucno :rotf: mada reLalno ja ne znam za te primere da je neka riba pricala sadrugom o tome,sao nagadjam,a opet i tu je malo glupo ako nema poentu:npr da trazi neki savet zbog devojke al sad bas lupam ajd da ne lupam vise:lol:)
ili sanekim strancem..

- - - - - - - - - -

Mozgoblud..

Telekinetičkim putem uradim ono što bi inače rukom. Vežbao sam vizuelizaciju čim sam napunio 6 meseci.

Ponekad u nekom kafiću snagom misli zadovoljim neku ženu koja mi se dopadne.

se secas matriksa i kolaca u kaficu kadje riba crkla:rotf:

Čisto sumnjam, sve što ja kažem tebi je smešno.. :rotf:

Evo tipičnog dokaza.

Idu dva slona i drže se za surle.. i slonica pita slona..

Jel me stvarno voliš ili me samo vučeš za nos?

jbg jeste evo vec na idu dva slona ja sam se smejala:rotf:

- - - - - - - - - -

Čisto sumnjam, sve što ja kažem tebi je smešno.. :rotf:

Evo tipičnog dokaza.

Idu dva slona i drže se za surle.. i slonica pita slona..

Jel me stvarno voliš ili me samo vučeš za nos?

trebalo je obrnuto da slon pita nju:lol:

Back