Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Kao sto vidimo po raspravi na ovoj temi,nemoguc je neki normalan dijalog izmedju dve strane.Ja samo zelim da nema nasilja i preterane mrznje koja rezultira nasiljem izmedju dva tabora.Sva peckanja,sitna prepucavanja su normalna stvar jednog zdravog rivaliteta.Ja nikad necu mrzeti Zvezdu koliko volim Partizan,a mislim da je kod vecine delija i grobara upravo suprotna stvar tj.da vise mrze protivnika nego sto vole svoj tim.Ovo sto se radi sa podrskom Viloticu i napadnutim grobarima u Briselu je cista ljudska stvar,koju bi svaki normalan covek uradio.Nema potrebe praviti propagandu od toga i prepucavati se na tu temu.Dakle,zdrav rivalitet,to je ono cemu treba teziti
Slazem se. Mada ima vise ljudi na forumu koji vole da vise da komentarisu igru rivala nego da gledaju u svoje dvoriste i to sa jasnom namerom da provociraju i onda je sukob neizbezan. Koliko cigana ima na forumu koji se ne skidaju sa Partizanove teme i koliko grobara koji vise na Zvezdinoj temi vise od 70% postova potice im sa tih tema, umesto da pricaju sve najbolje o svom klubu oni *****ju o tome kako je ovaj drugi najgori da gori ne moze da bude i posle se cudimo odakle banovi.