Rudarenje kriptovaluta

Код мене на послу су неки копали. И имали лепу суму месечно. Онда им није било доста, пуно уложили у опрему и сада добијају ћорак.
Ако су лагали мене, ја лажем вас.

Nema reshenje, jednachina je beskrajna, to je zapravo lanac matematichkih jednachina koji belezhi ko ga je napravio, ko ga je imao u posedu itd. Kome je bitan papir da daje krompir za novchanice? Kao i svaka valuta, ne postoji sushtinska vrednost same valute u smislu papira ili jednachine, vec samo vrednost koju im mi pripishemo.

Nema reshenje, jednachina je beskrajna, to je zapravo lanac matematichkih jednachina koji belezhi ko ga je napravio, ko ga je imao u posedu itd. Kome je bitan papir da daje krompir za novchanice? Kao i svaka valuta, ne postoji sushtinska vrednost same valute u smislu papira ili jednachine, vec samo vrednost koju im mi pripishemo.
Da,ali ti das krompir za papir,a papir opet za nesto drugo.Sta mozes kupiti dalje za te kripto valute?
Moram priznati,glupa sam za ovu temu...slicno kao i za akcije na berzi. 😂

Kako legalno,ako moram da kradem struju. 🙂
Ili mi dodje racun veci od zarade?
Ko ti kaze da krades struju tj najbolje da krades ali ako te uhvate sleduje te po zakonu krivicna prijava sto te nikako ne bih savetovao.
Za dve rig masine sa po 6 grafickih kartica potrosis struje mesecno oko 10-11.000 din a zaradis po trenutnim cenama oko 800 eura u dinarskoj protivrednosti [oduzmi 15 % od ove cifre koje moras da platis porez drzavi].
I sve ovo radis javno i legalno jer rudarenje je legalno.
Ja rudarim dugi niz godina i lepo zaradjujem, imam vise rigova i na vise mesta [zbog crvene tarife koja je papreno skupa]. Naravno da je potrebno znanja, odrzavanja i svega neceg ali da se isplati-isplati se i to bas jako.
Pisem ovo dobronamerno, nema ovde konkurencije da bih nesto krio :)
ok, na sajtu, ali KOME?
ECD....ukucaj na netu i naci ces odmah jer mislim da ovde ne smeju da se reklamiraju drugi sajtovi

Back