Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.140
Auu zena u rudniku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos je Vlada Divljan pjevao o zeni koja radi u rudniku i zivot joj nije lak.Auu zena u rudniku![]()
ccc kako si uopste dosla na forum tako neinformisana, halooE,sad mi je bas sve jasno.![]()
ne samo za pranje,za mnoge prljave poslove.mafija je uvijek korak ispred reda i zakona.meni nije jasno kome se prodaju kriptovalute.
kao navodno kriptovalute mogu da se koriste za pla;anje
Forum je enciklopedija.ccc kako si uopste dosla na forum tako neinformisana, haloo
prvo iscitas sve enciklopedije iz svih mogucih oblasti pa dodjes na forum
da, srecom ima dobrih ljudi... takoreci vilaForum je enciklopedija.![]()
kako me to podseca na dafinuКод мене на послу су неки копали. И имали лепу суму месечно. Онда им није било доста, пуно уложили у опрему и сада добијају ћорак.
Ако су лагали мене, ја лажем вас.
Kome je i za sta bitno rjesenje te jednacine,pa da ga placa?Matematichna jednachina koju reshava rachunar, shto duzhe reshava to vishe para mozhesh da dobijesh. Pare dobijesh tako shto tu jednachinu prodash nekome ko se nada da ce joj skochiti cena.
Prodas ih za 10-15 min na sajtu ECD.meni nije jasno kome se prodaju kriptovalute.
kao navodno kriptovalute mogu da se koriste za pla;anje
Nikad mi nije ni palo na um da se bavim time.Nemaš ti dovoljno kinte za struju i računara za to, LImune.
Mada ima sad i app za android rudarenje...
Ima leba i bez motikeJa vjerujem samo u onu da nema leba bez motike.
Ovo mi sve nesto lici na suplju pricu,kao neko kockanje.
Da,ali ti das krompir za papir,a papir opet za nesto drugo.Sta mozes kupiti dalje za te kripto valute?Nema reshenje, jednachina je beskrajna, to je zapravo lanac matematichkih jednachina koji belezhi ko ga je napravio, ko ga je imao u posedu itd. Kome je bitan papir da daje krompir za novchanice? Kao i svaka valuta, ne postoji sushtinska vrednost same valute u smislu papira ili jednachine, vec samo vrednost koju im mi pripishemo.
Kako legalno,ako moram da kradem struju.Ima leba i bez motike
Nije kockanje ako neces da se kockas. Samo rudaris a ne kupujes coine.
A pare stizu na bankovni racun legalno![]()
ok, na sajtu, ali KOME?Prodas ih za 10-15 min na sajtu ECD.
Oni ti za pola sata do sat isplate u dinarima na bankovni racun koji im dostavis.
Potrebna je registracija i naravno 15 % od dobiti placas porez drzavi.
Prosto kao pasulj![]()
Ko ti kaze da krades struju tj najbolje da krades ali ako te uhvate sleduje te po zakonu krivicna prijava sto te nikako ne bih savetovao.Kako legalno,ako moram da kradem struju.
Ili mi dodje racun veci od zarade?
ECD....ukucaj na netu i naci ces odmah jer mislim da ovde ne smeju da se reklamiraju drugi sajtoviok, na sajtu, ali KOME?
Ja vjerujem samo u onu da nema leba bez motike.![]()