Rucna izrada cipela?

Gde ima u Srbiji radnje za izradu cipela po sugestijama kupca? naime hteo bih da mi neko napravi cipele koje me povecavaju 10, 15cm. Ove po radnjama samo 2cm povecavaju. Jel to moze da prave obucari ili mozda oni sto prave cipele za invalide ili tako nesto? Inace zivim u Nisu pa ako neko zna da li ima neka takva radnja u Nisu?

Raspitaj se kako da nađeš Stiva Rivsa i Toma Kruza.
Oni znaju.
Sarkozi zna, ali ne bi hteo da ti kaže, jer si iz Srbije !

Gde ima u Srbiji radnje za izradu cipela po sugestijama kupca? naime hteo bih da mi neko napravi cipele koje me povecavaju 10, 15cm. Ove po radnjama samo 2cm povecavaju. Jel to moze da prave obucari ili mozda oni sto prave cipele za invalide ili tako nesto? Inace zivim u Nisu pa ako neko zna da li ima neka takva radnja u Nisu?
Pa jel ti znas koliko je 10-15 cm? Aj da je za neku drugu stvar, al za cipeluz:D
Ortopedske radnje to rade, u Beogradu ih ima, ali ja mislim da se tu u vrh glave radi o 5 cm.

Pa jel ti znas koliko je 10-15 cm? Aj da je za neku drugu stvar, al za cipeluz:D
Ortopedske radnje to rade, u Beogradu ih ima, ali ja mislim da se tu u vrh glave radi o 5 cm.
Momak je malo udaren u glavu . Prema vlastitom pisanju visok je nešto iznad 170 cm ali je umislio
da bi bilo pijke kao salate da je višlji . Koliko ima mozga neće naći žensku ni da se produži na 2 m .
Svaka ženska koja bi ga vidjela na takvim štulama poslala bi ga u pzdu mtrnu .
Rusi inače produžavaju ljude za više od 30 cm ..
Takve operacije produžavanja nogu rade i Amerikanci ( školovani u Rusiji )a vjerovatno i još neki .

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ruska-klinika-za-produzavanje-nogu/4ptbgyq

Poslednja izmena:
7,8 cm ti dodaju neke obicne cizme iliti poluduboke cipele...E sad, vidi se kad je nesto 10+....pre izgledas kao invalid nego kao visok...

- - - - - - - - - -

E jeste, prava forumashica...nista bez 10-15cm preko proseka...

Momak je malo udaren u glavu . Prema vlastitom pisanju visok je nešto iznad 170 cm ali je umislio
da bi bilo pijke kao salate da je višlji . Koliko ima mozga neće naći žensku ni da se produži na 2 m .
Svaka ženska koja bi ga vidjela na takvim štulama poslala bi ga u pzdu mtrnu .
Rusi inače produžavaju ljude za više od 30 cm ..
Takve operacije produžavanja nogu rade i Amerikanci ( školovani u Rusiji )a vjerovatno i još neki .

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/ruska-klinika-za-produzavanje-nogu/4ptbgyq
Pa ima tih produzavanja ( cak i nogu ne samo one muske stvari) svuda, ali je to strava i uzas,
to rade ljudi koji zaista imaju problem, nikako neko ko je relativno normalne visine, a ako je neko visok 172, to je ok.
Covek pojma nema da nije moguce hodati sa cipelom koja ima neke stikle vise od 8 cm, one stikle od 10+ cm nose
samo qrve, ali uglavnom ne hodaju nego samo stoje ili leze.

to su cipele sa platformom ? Ima u Beogradu par obućarskih radnji koje prave cipele po narudžbini,ali mislim da bi bio problem,predpostavljam da nosiš veći broj od 41 .E da,a što da dobiješ na visini? koliko si visok?

Svako ko je nizi od 180 cm danas nema sanse kod devojaka koje su starije od 25 godina

Ej momak , ti stvarno nemaš mozga . Ja sam visok 165 cm i nikada nisam imao problema da nađem djevojku .
Neke su bile i višlje od mene i nije im smetalo . Djevojka te je pitala za visinu a ti ignorišeš pitanje što
pokazuje da imaš problem da glavom a ne sa visinom .
U načelu djevojke vole višlje muškarce ali to u praksi ne znači ništa . Nebitno mi je što od 1000 djevojaka
nemam šanse kod njih 900 . Onih preostalih 100 kod kojih imam šanse je sasvim solidan broj .

Ej momak , ti stvarno nemaš mozga . Ja sam visok 165 cm i nikada nisam imao problema da nađem djevojku .
Neke su bile i višlje od mene i nije im smetalo . Djevojka te je pitala za visinu a ti ignorišeš pitanje što
pokazuje da imaš problem da glavom a ne sa visinom .
U načelu djevojke vole višlje muškarce ali to u praksi ne znači ništa . Nebitno mi je što od 1000 djevojaka
nemam šanse kod njih 900 . Onih preostalih 100 kod kojih imam šanse je sasvim solidan broj .

Mozda pre 10 ili 20 godina ili vise danas to nije slucaj u eri interneta

Svako ko je nizi od 180 cm danas nema sanse kod devojaka koje su starije od 25 godina
Svako ko ima shvatanja od pre 180 godina danas nema šanse kod devojaka.

Umesto štula kupi knjige i pročitaj ih. Učlani se i u biblioteku. Prouči svoje ponašanje. U Nišu lako možeš naći nekoga ko poučava lepom ponašanju. To bi ti više značilo nego visina.

Ima. Ranije zenama su momci prilazili da se udvaraju jednom u mesec dana pa i vise i onda imli su sanse svi i niski i ruzni i lepi, a danas svakodnevno zene dobijaju udvaranje od stotine njih preko fejsa. I naravno da od tih stotinu bira najlepse. A lepota kod muskarc danas kod zena je da je krupan i visok.

ne slažem se sa tobom po pitanju toga.To je možda bilo pre 90-100 godina ,to prilaženje i udvaranje.Sada žena u Srbiji ima 5 puta više nego muškaraca pa ste vi u prednosti,možete više da birate.I nije to tačno da devojke-žene dobijaju udvarače preko FB ,u tu jedinu grupicu spadaju one ribe čiji su roditelji poznati,a devojke u fazonu,mlade,lepe,napucane,pa se urade,nadograde....ili one devojke kojima su uzor Stanija,Soraja ,one dobijaju puno lajkova i ko zna čega ( poziva,poruka) ali to ne važi za prosečnu devojku kojoj hvala bogu i nije cilj da postane Soraja kada poraste :D Onda ti imaš možda problem sa nekom ciljnom grupom ( kažem možda) pa tu nastaje prolem ? A i da imaš visinu,možda ti nedostaje novi audi,relex sat,apartman,vila....tako da ni visina ne rešava sve.

ne slažem se sa tobom po pitanju toga.To je možda bilo pre 90-100 godina ,to prilaženje i udvaranje.Sada žena u Srbiji ima 5 puta više nego muškaraca pa ste vi u prednosti,možete više da birate.I nije to tačno da devojke-žene dobijaju udvarače preko FB ,u tu jedinu grupicu spadaju one ribe čiji su roditelji poznati,a devojke u fazonu,mlade,lepe,napucane,pa se urade,nadograde....ili one devojke kojima su uzor Stanija,Soraja ,one dobijaju puno lajkova i ko zna čega ( poziva,poruka) ali to ne važi za prosečnu devojku kojoj hvala bogu i nije cilj da postane Soraja kada poraste :D Onda ti imaš možda problem sa nekom ciljnom grupom ( kažem možda) pa tu nastaje prolem ? A i da imaš visinu,možda ti nedostaje novi audi,relex sat,apartman,vila....tako da ni visina ne rešava sve.

NE. Kazemti za obicne devojke starije od 25 godina. Znam iz iskustva jer ja kad pisemo preko interneta sve je super cak po neka i izjavi ljubav ali kad se vidimo, jos i ne progovorimo a ja vidim njenu kiselu facu. Naravno obucen sam kao i svi ljudi uredan i sve ostalo. Posle zamolim da mi kaze sta je problem i neke od njih ne kazu ali neke kazu i odgovor je isti - "volim visoke i krupne". A novca imam mnogo medjutim na zalost kod mene sve naopako. Pre 10, 15 godina kad je devojkama na prvom mestu bio novac ja ga nisam imao. Sad sam steko bogatstvo ali na zalost se vreme promenilo i na prvom mestu kod devojaka je sad izgled a novac je na drugom trecem mestu prioriteta. Znaci lepota to jest visina i tezina i da je glavat to je obavezan uslov kod devojaka a posle sve ostalo.

Back