A
Aphroditi
Gost
Mama ti ruskinja? Znaci i ti si pola?
Pa govoris li ruski onda?

Pa govoris li ruski onda?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aphroditi:Mama ti ruskinja? Znaci i ti si pola?![]()
Pa govoris li ruski onda?![]()
Suzy:Aphroditi:Mama ti ruskinja? Znaci i ti si pola?![]()
Jeste....i govorim.....ali, na zalost, posto retko idemo tamo..(nije to bas ni jeftina turneja-mnogo familije ) sve mi je bolji engleski....ali ok...kada sam tamo...brzo se -vrati-...jedva cekam...mozda za godinu-dve i odem....![]()
Ima joj jedno njihovo jelo koje je fenomenalno i cesto ga mama pravi..ali ima i specijalni kalup...Maleni kruzici od testa koje se umesi se tu stavljaju...a prethodno u njih ml.meso..(ili bilo sta drugo....)..i to se ispece...mmmmmm
Aphroditi:Suzy:Aphroditi:Mama ti ruskinja? Znaci i ti si pola?![]()
Jeste....i govorim.....ali, na zalost, posto retko idemo tamo..(nije to bas ni jeftina turneja-mnogo familije ) sve mi je bolji engleski....ali ok...kada sam tamo...brzo se -vrati-...jedva cekam...mozda za godinu-dve i odem....![]()
Ima joj jedno njihovo jelo koje je fenomenalno i cesto ga mama pravi..ali ima i specijalni kalup...Maleni kruzici od testa koje se umesi se tu stavljaju...a prethodno u njih ml.meso..(ili bilo sta drugo....)..i to se ispece...mmmmmm
Peljmeni? Nemam rusku cirilicu, jbg.
Je l' to to? A ne, oni su,kuvani. :?
Probala sam kod jedne ruskinje to testo s mesom, kuvano i sa pavlakom preliveno. Mhmm, dobro je.
![]()
Davaj, ja magu tebja pamoch .... jesli hatish..Aphroditi:Ej, Suzy, aj' vezbam ruski s tobom. :wink:![]()
Suzy:Davaj, ja magu tebja pamoch .... jesli hatish..Aphroditi:Ej, Suzy, aj' vezbam ruski s tobom. :wink:![]()
(uf, ala je zez na latinici....)
Aphroditi:Suzy:Davaj, ja magu tebja pamoch .... jesli hatish..Aphroditi:Ej, Suzy, aj' vezbam ruski s tobom. :wink:![]()
(uf, ala je zez na latinici....)
Aha, dopisivala se ja tako s nekim rusima na latinici, ne ide bre, treba i to da se nauci.
Nego imam ja tu nekog lika Rusa s kojim se kao druzimo, ali mi smor covek i dzaba ti bilo onda vezbanja s njim, kad ja strikam cim ga vidim.
Taj kad ti dodje u goste, ne odlazi dok ne izadjes u pidzami i s cetkicom za zube pred njega. :?
A ja ruski skroz zaboravila.![]()