Rucaaak....!!!!

Aphroditi:
Mama ti ruskinja? Znaci i ti si pola? :roll:
Pa govoris li ruski onda? :)

Jeste....i govorim.....ali, na zalost, posto retko idemo tamo..(nije to bas ni jeftina turneja-mnogo familije ) sve mi je bolji engleski....ali ok...kada sam tamo...brzo se -vrati-...jedva cekam...mozda za godinu-dve i odem.... :cry:
Ima joj jedno njihovo jelo koje je fenomenalno i cesto ga mama pravi..ali ima i specijalni kalup...Maleni kruzici od testa koje se umesi se tu stavljaju...a prethodno u njih ml.meso..(ili bilo sta drugo....)..i to se ispece...mmmmmm

Suzy:
Aphroditi:

Jeste....i govorim.....ali, na zalost, posto retko idemo tamo..(nije to bas ni jeftina turneja-mnogo familije ) sve mi je bolji engleski....ali ok...kada sam tamo...brzo se -vrati-...jedva cekam...mozda za godinu-dve i odem.... :cry:
Ima joj jedno njihovo jelo koje je fenomenalno i cesto ga mama pravi..ali ima i specijalni kalup...Maleni kruzici od testa koje se umesi se tu stavljaju...a prethodno u njih ml.meso..(ili bilo sta drugo....)..i to se ispece...mmmmmm

Peljmeni? Nemam rusku cirilicu, jbg.
Je l' to to? A ne, oni su,kuvani. :?
Probala sam kod jedne ruskinje to testo s mesom, kuvano i sa pavlakom preliveno. Mhmm, dobro je.
:D

hi hi...
meni jedna baka ruskaja...
ali njet,ja nje gavarim pa ruski.. :oops:
razbiram,ali ne i da gavarim...jbg...
baka priča srpski sa ruskim naglaskom...slatko :P
a zadnjih 30 godina živi u Bečićima...te je pokupila i crnogorski akcenat...
e,a ona nama pravi piroške sa kupusommmm....jao,jedva čekam septembar da se tetka vrne sa mora da jedemo piroškii

Aphroditi:
Suzy:
Aphroditi:

Peljmeni? Nemam rusku cirilicu, jbg.
Je l' to to? A ne, oni su,kuvani. :?
Probala sam kod jedne ruskinje to testo s mesom, kuvano i sa pavlakom preliveno. Mhmm, dobro je.
:D

Jeste piljmeni..i moze se jesti samo kuvan...a jos je lepse kada se malo posle na puteru proprzi..njami, njami..... :wink:
Dobro smo se podsetili...da joj trazim..ili da spremi ili da kalup..Ali ona toga dosta spremi, kada vec mesi i stavi u friz..najbolje da capim jednu kesicu...bude lakse.... :wink:

Suzy:
Aphroditi:
Ej, Suzy, aj' vezbam ruski s tobom. :wink: :D
Davaj, ja magu tebja pamoch .... jesli hatish..
(uf, ala je zez na latinici....)

Aha, dopisivala se ja tako s nekim rusima na latinici, ne ide bre, treba i to da se nauci.
Nego imam ja tu nekog lika Rusa s kojim se kao druzimo, ali mi smor covek i dzaba ti bilo onda vezbanja s njim, kad ja strikam cim ga vidim.
Taj kad ti dodje u goste, ne odlazi dok ne izadjes u pidzami i s cetkicom za zube pred njega. :?
A ja ruski skroz zaboravila. :(

Aphroditi:
Suzy:
Aphroditi:
Ej, Suzy, aj' vezbam ruski s tobom. :wink: :D
Davaj, ja magu tebja pamoch .... jesli hatish..
(uf, ala je zez na latinici....)

Aha, dopisivala se ja tako s nekim rusima na latinici, ne ide bre, treba i to da se nauci.
Nego imam ja tu nekog lika Rusa s kojim se kao druzimo, ali mi smor covek i dzaba ti bilo onda vezbanja s njim, kad ja strikam cim ga vidim.
Taj kad ti dodje u goste, ne odlazi dok ne izadjes u pidzami i s cetkicom za zube pred njega. :?
A ja ruski skroz zaboravila. :(

He, he.....ma meni je mnogo lep taj jezik..nezan je i topao...naspram nemackog -hladan , grub..hvala Bogu sto ga nisam imala u skoli....

Back