gost 38619
Početnik
- Poruka
- 30
postoji li danas kod nas ijedan dokument koji sadrzi rubriku nacionalnost?bilo koji?makar clanska karta nekog sportskog ili kulturno-umetnickog drustva...?hvala na odgovorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji li danas kod nas ijedan dokument koji sadrzi rubriku nacionalnost?bilo koji?makar clanska karta nekog sportskog ili kulturno-umetnickog drustva...?hvala na odgovorima.
Da, čula sam da se na svim fakultetima to traži.
I meni su tražili da napišem kad sam se zapošljavala.
Ako si se zaposljavala u privatnoj firmi, ne treba nista da te cudi. Meni su jedanput trazili da upisem i; veroispovest, da li sam krštena, udata, ime muža i njegovo zanimanje, koliko imam dece, da li ona krštena i gomilu takvih kretenizama.
Strana škola ... idioti
Pitali su naravno i čije državljanstvo imam, koliko dece i državljanstva, bračni status, muževljevo državljanstvo i iznos plate itd.
Za krštenje se nisu interesovali :???:
Било је у средњој школи 90-ихImaju fakulteti. Ali svugde gde god to ima je opcionalno.
Kada smo već kod toga, je li izbačeno to u Hrvatskoj (tamo je bilo svukuda)?![]()
Ma šta će ti to, svi smo mi naši...postoji li danas kod nas ijedan dokument koji sadrzi rubriku nacionalnost?bilo koji?makar clanska karta nekog sportskog ili kulturno-umetnickog drustva...?hvala na odgovorima.