RTV Dukađini: Kosovska policija zaustavila Danila Vučića

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.711

RTV Dukađini: Kosovska policija zaustavila Danila Vučića​

VESTI Autor: Beta 28. jun 202319:31 11 komentara

Podeli :​

1673271450-1673269601-thumbnail_AT5A5972-900x600-750x500.jpg
N1/F.Z.
Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo Vučić zaustavljen je tokom današneg boravka na Kosovu i policija Kosova ga je naterala da skine majicu sa, kako su ocenili, "provokativnim porukama", objavila je RTV Dukađini.

Ova televizija takođe objavljuje video snimak na kojem se, kako tvrde, vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
„Po završetku ceremonije koja je održana u Gračanici, RTV Dukađini je obezbedila snimke na kojima se vidi da je kosovska policija zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije kako bi mu skinula majicu sa antikosovskim natpisima“, piše na sajtu RTV Dukađini na kojem je objavljen i navodni snimak koji to potvrđuje.

Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja.

Beta je pokušala da potvrdu ili demanti ove vesti dobije od Policije Kosova ali ni jedan od portparola do sada nije dostupan.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su njegovog sina Danila danas u Gračanici tri puta policajci zaustavljali i pretresali.
„Čestitam kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kada pošalje ljude da se iživljavaju na tuđoj deci, to im je OK“, rekao je Vučić, prenosi FoNet.

https://n1info.rs/vesti/rtv-dukadjini-kosovska-policija-zaustavila-danila-vucica/

Poslednja izmena od moderatora:
Ratne_novosti, [6/28/2023 6:32 PM]
❗❗️ Дудин Крш тренутно

Ратне новости (https://t.me/ratnenovosti)

Ratne_novosti, [6/28/2023 7:36 PM]
❗❗️⏺Косовска полиција привела је Данила, сина председника Србије Александра Вучића, који се у среду на Видовдану, одржаном у Грачаници, појавио у мајици са натписом "предаја није опција".

Заустављен је на излазу са аутопута, у селу Труде.

Преноси шиптарски медији

Ratne_novosti, [6/28/2023 6:32 PM]
❗❗️ Дудин Крш тренутно

Ratne_novosti, [6/28/2023 7:36 PM]
❗❗️⏺Косовска полиција привела је Данила, сина председника Србије Александра Вучића, који се у среду на Видовдану, одржаном у Грачаници, појавио у мајици са натписом "предаја није опција".

Заустављен је на излазу са аутопута, у селу Труде.

Преноси шиптарски медији

Kako je lako napaliti Tileta.

🇷🇸 Вучић: Ни са упереним аутоматским пушкама нису могли да сломе пркосног Данила
▪️ Председник Републике Србије је на свом инстаграм профилу нешто после поноћи објавио да су на његовог сина Данила Вучића албански полицајци (мисли се на припаднике МУП-а тзв. Косова*) уперили пушке у намери да га натерају да скине мајицу на којој је писало "Предаја није опција".
🗣 Тек сада сам сазнао шта се све дешавало на КиМ. Последњи пут када су зауставили Данила, недалеко од Подујева, албански полицајци тражили су да, по сваку цену, скине мајицу на којој је писао „Предаја није опција“. Данило није пристао, а онда су уперили пушке у њега и питали "Име оца?" Он је одговорио:"Александар! То је мој тата и ваш председник"! Мајицу му нису скинули, образ му нису укаљали. Предаја није опција!

Курти враћа услугу Вучићу

Pricamo kako eto njegov sin nije hteo majicu da skine.

Al vam zato vucic skinuo zdravstvo, skolstvo, sudstvo, policiju. Kosovo, najvrednija teritorija po km2, najjaca zlatna zica je otkrivena na Kosovu, milijarde tona lignita, srpske svetinje, ceo jedan narod je zavio u crno i prodao mmfu i blackrock konglomeratu koji je inace i vlasnik cg.

I treba da vas ebe da vam se usi tresu jer ste imbecili. On je covek gospodin, biznismen, prodao vas sve u paketu sa decom i buducim pokolenjima. Kredite mmfu vratice mozda tek vasi unuci a i ja jedva cekam da se dokopam pozicije da mogu da kradem.

Ma, mozda i niste vi krivi, igra je svakako namestena ali vi nemate dovoljno iq poena da ukapirate stvar. Umirete ko kerovi u pedesetim godinama a ceo zivot serete po kafanama, sve znate, ko je za koga glasao, komsija pera je dos, on ti jedan los covek, ovaj je radikal, nema veze sto je gnjida on ti nas, ovaj za sns ovaj... i tako prodje 50 godina, naduvali ste k toliko da ce da impodira kao ona americka podmornica i svi ce dizginemo.

Klintone vrati se, baci nuklearku.

Tako. Sad sam ispizdeo i mogu da se vratim u krevet da igram igrice na mobu aj cao.

Pricamo kako eto njegov sin nije hteo majicu da skine.

Al vam zato vucic skinuo zdravstvo, skolstvo, sudstvo, policiju. Kosovo, najvrednija teritorija po km2, najjaca zlatna zica je otkrivena na Kosovu, milijarde tona lignita, srpske svetinje, ceo jedan narod je zavio u crno i prodao mmfu i blackrock konglomeratu koji je inace i vlasnik cg.

I treba da vas ebe da vam se usi tresu jer ste imbecili. On je covek gospodin, biznismen, prodao vas sve u paketu sa decom i buducim pokolenjima. Kredite mmfu vratice mozda tek vasi unuci a i ja jedva cekam da se dokopam pozicije da mogu da kradem.

Ma, mozda i niste vi krivi, igra je svakako namestena ali vi nemate dovoljno iq poena da ukapirate stvar. Umirete ko kerovi u pedesetim godinama a ceo zivot serete po kafanama, sve znate, ko je za koga glasao, komsija pera je dos, on ti jedan los covek, ovaj je radikal, nema veze sto je gnjida on ti nas, ovaj za sns ovaj... i tako prodje 50 godina, naduvali ste k toliko da ce da impodira kao ona americka podmornica i svi ce dizginemo.

Klintone vrati se, baci nuklearku.

Tako. Sad sam ispizdeo i mogu da se vratim u krevet da igram igrice na mobu aj cao.
Samo PC bajo moj.

Back