Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Videćemo na šta će da liči.
U svakom slučaju pozitivan je pomak što se konačno radi na ekranizaciji neke ozbiljnije literature, a ne onih Mir Jam sranja.
O nekom cici, bogatom seljaku, koji je iskompleksiran zato sto je kopile. Muz njegove keve je pandrknuo a ona se do'vatila sa konjusarem, sta li i pre nego sto je proslo 40 dana. Zato je prezime dobio po majcinom imenu - Katic (od Kata).
Starijem sinu je namenio da ostane na zemlji i bude seljak, a mladjeg je poslao u Francusku da uci skole. Ispratio ga u Pariz u narodnoj nosnji i opancima, a ovaj se vratio u fensi odelu, namirisan, napomadjen, napuderisan i stideo se oca priprostog seljaka. Stariji sin je bio jalov, navodno po Bozijoj kazni jer je kecao rodjenu strinu. Da ne bi imanje ostalo pusto, on posalje zenu na oplodjavanje kod nekog sluge Dacica (nije Ivica), pa su na kraju dobili sina. Skolovani sin nije bio nesto dobar sa ocem. Znam da je deda isao u Beograd, pa se krio i iz zasede posmatrao unucice.
Dalje se ne secam, davno je bilo. Znam da roman ima nastavke.
Videćemo na šta će da liči.
U svakom slučaju pozitivan je pomak što se konačno radi na ekranizaciji neke ozbiljnije literature, a ne onih Mir Jam sranja.
Jel si gledao Cizmase ? Fenomenalna serija radjena po knjizi Dragoslava Mihailovica .. Ako nisi pogledaj obavezno . Jos jedna novija sasvim pristojna serija Vere i zavere takodje radjena po romanu Aleksandra Tisme .. Lepo je to sto se obradjuju knjizevna dela evo i serija Zaspanka za vojnike koja krece od jeseni na Top kanalu je radjena po motivima Srpske trilogije Stevana Jakovljevica .. Ja bih najvise voleo kad bi se neko setio pa da ekranizuje Knjigu o Milutinu .... !!