RTS/ odnos prema nacionalnim interesima

Marko BL

Iskusan
Poruka
6.633
Kako gledate na sveopštu cenzuru i spinovanje na RTS kad god su se rješavala neka teška pitanja i ispunjavali ultimatumi EU.

Ispiranje mozga sa EU

Na svakog gosta koji ima nacionalno odgovoran stav dolaze 2 pro evropljanina, koja mu ne daju da završi ni jednu započetu misao

Predaja generala - prikazivanje Bošnjačkih ratnih propagandnih dokumentaraca, i sveopšta hajka na generale

Sveopšta cenzura na sajtu za oporunističke komentare aktuelnima.

Sa druge strane ostali javni servisi u regionu su pokazali kako treba da funkcioniše Javni nacionalni servis u tim teškim trenucima po naciju. Najbolji primer HRT, tada se JS okreće od vlasti i podržava većinski stav naroda

Činjenica je da mediji u Srbiji idu što se u narodu kaže "niz dlaku vlastima".

Ovako rade koliko ja znam za sebe, a to je dugo .. i mislim da novinari u Srbiji
snose značajnu odgovornost za stanje nacije koje nije baš na zavidnom nivou ..

ps Za temu kako je osmišljena i predstavlja autonomno razmišljanje autora,
dala sam ocenu odličan 5. :ok:

Poslednja izmena:
Kako gledate na sveopštu cenzuru i spinovanje na RTS kad god su se rješavala neka teška pitanja i ispunjavali ultimatumi EU.

Ispiranje mozga sa EU

Na svakog gosta koji ima nacionalno odgovoran stav dolaze 2 pro evropljanina, koja mu ne daju da završi ni jednu započetu misao

Predaja generala - prikazivanje Bošnjačkih ratnih propagandnih dokumentaraca, i sveopšta hajka na generale

Sveopšta cenzura na sajtu za oporunističke komentare aktuelnima.

Sa druge strane ostali javni servisi u regionu su pokazali kako treba da funkcioniše Javni nacionalni servis u tim teškim trenucima po naciju. Najbolji primer HRT, tada se JS okreće od vlasti i podržava većinski stav naroda

Trebali su i ranije biti takvi,bilo bi manje zla na ovim prostorima....

Problem i jeste u tome što u najteža vremena Javni servis da bi opravdao tu ulogu mora da prenese stav većine građana a neka puste i stav druge strane nije problem.

Ali vještački gurati stav većine pod tepih, dovodi do nagomilavanja bijesa u narod i ko zna kuda to može da pukne. Ne mogu do vijeka ispirati mozak, prodaće KiM, dobiće narod i taj datum ali kad vide u stvari da pomaka na bolje nema iako su tvrdili onda ....

onda novi krug ispiracine mozga .... na jednog nacionalno odgovornog gosta ima da stave po 10 ,,evropejaca ,, i ,, kosmopolita,, ..... zamalo napisah kosmonauta .... :confused:

у трећем дневнику србе са космета назваше МАЊИНОМ-па сад ви гледајте

Isti recept kao i kod predaje generala. Kada su danima to pripremali. Pa propagandni ratni dokumentarci, pa ovo, pa ono i na kraju navodno "spraše ljagu sa sebe"

Za mene je veća kataklizma od nedobijanja datuma, hrvatske pjesme koje odjekuju Srbijom na svakom koraku

Poslednja izmena:
Isti recept kao i kod predaje generala. Kada su danima to pripremali. Pa propagandni ratni dokumentarci, pa ovo, pa ono i na kraju navodno "spraše ljagu sa sebe"

Za mene je veća kataklizma od nedobijanja datuma, hrvatske pjesme koje odjekuju Srbijom na svakom koraku

Као да домаћа музика није довољно ретардирана, још нам треба и хрватска.

цео ртс је катаклизма
ово подвучено је само за елиту јер је то ин,модерно,еуропски..

Back