Ja ne gledam ni bntv ni rtrs ni ostale bosanske ili hrvatske kanale, a jesam nekad kad sam tamo , pa mi nisu nesto posebno.
Mada je to mozda do mene. Kad slusam njihove vesti , tu su , video je tu, ali je podrazumevano znanje drugacije....imam utisak da se ocekuje da se zna kako sve funkcionise u rep srpskoj...
To mozda i nije lose....kratko i podrazumevano da vec znas koje muke imas u realu...
Malo je cudno kad si dosljak, pa si pao sa marsa, i onda imas 3,4 pitanja jer je malo nejasno to sto se objavljuje...i onda ti naglasak nije blizak, tj malo si ravnodusan..
A kad gledas RTS dnevnik, a ono sve katastroficno ili euforicno , kao bebe se radjaju sa 9 cula i slicno...
Tu su mi oni iz CG najsimpaticniji....dnevnik, a kao da gledas bordzije...ima vesti , zanimljive su , odradjeno i ubaceno malo kao pobuna, i skoro uvek ima i pouka, a to je , neko se nekom zamerio , pobuna se sprema..
Npr vest o laznom medu i tu bi sve stalo na rts, a jos krace bi bilo na rtrs, a cg ubaci i to kako su se pcelari zalili da mnogi ostave kosnice i ne lece ih a imaju super poziciju za svoje pcelinjake koje su dobili zbog veza..
Znaci dobijes vest , ali dobijes u paketu i korupciju i svadju izmedju pcelara, dobijes info da ima zapustenih kosnica i to 100 drustava po dozvoljenoj izgleda licenciranoj zakupljenoj poziciji.
Kazem kao da gledas bordzije, ko ce koga sutra da otruje...kad se vidi sta je objavljeno na tv i ko je dao komentar...