Rtrs - Dodikov

~sweet girl~

Šmederling
VIP
Poruka
4.449
Jedna osoba sa foruma, uz svo poštovanje svakome, pa i toj osobi, je zaljubljeno pisala, na većinski srbijanskom forumu, o Dodiku i o prenosu Dodikove Radio Televizije o istome.

Živim u Republici Srpskoj i morala sam napraviti temu jer me sramota zbog te teme i zbog tebe osobe.

To samo ko ništa ne zna i gleda RTRS priča onako. Ali malo ih je, većina mora glasati....

Jedna osoba sa foruma, uz svo poštovanje svakome, pa i toj osobi, je zaljubljeno pisala, na većinski srbijanskom forumu, o Dodiku i o prenosu Dodikove Radio Televizije o istome.

Živim u Republici Srpskoj i morala sam napraviti temu jer me sramota zbog te teme i zbog tebe osobe.

To samo ko ništa ne zna i gleda RTRS priča onako. Ali malo ih je, većina mora glasati....

Не замери јој.

Она је чест посетилац установе Лаза Лазаревић.

Сад има отпуст, па има времена да пише на форуму.

Cega te je konkretno sramota

Ja ne gledam ni bntv ni rtrs ni ostale bosanske ili hrvatske kanale, a jesam nekad kad sam tamo , pa mi nisu nesto posebno.
Mada je to mozda do mene. Kad slusam njihove vesti , tu su , video je tu, ali je podrazumevano znanje drugacije....imam utisak da se ocekuje da se zna kako sve funkcionise u rep srpskoj...
To mozda i nije lose....kratko i podrazumevano da vec znas koje muke imas u realu...

Malo je cudno kad si dosljak, pa si pao sa marsa, i onda imas 3,4 pitanja jer je malo nejasno to sto se objavljuje...i onda ti naglasak nije blizak, tj malo si ravnodusan..
A kad gledas RTS dnevnik, a ono sve katastroficno ili euforicno , kao bebe se radjaju sa 9 cula i slicno...

Tu su mi oni iz CG najsimpaticniji....dnevnik, a kao da gledas bordzije...ima vesti , zanimljive su , odradjeno i ubaceno malo kao pobuna, i skoro uvek ima i pouka, a to je , neko se nekom zamerio , pobuna se sprema..
Npr vest o laznom medu i tu bi sve stalo na rts, a jos krace bi bilo na rtrs, a cg ubaci i to kako su se pcelari zalili da mnogi ostave kosnice i ne lece ih a imaju super poziciju za svoje pcelinjake koje su dobili zbog veza..
Znaci dobijes vest , ali dobijes u paketu i korupciju i svadju izmedju pcelara, dobijes info da ima zapustenih kosnica i to 100 drustava po dozvoljenoj izgleda licenciranoj zakupljenoj poziciji.

Kazem kao da gledas bordzije, ko ce koga sutra da otruje...kad se vidi sta je objavljeno na tv i ko je dao komentar...

"ајд не сери" што би Додик рекао

РТРС није Додиков канал , то је јавни сервис грађана државе Републике Српске ..Наравно предсеник Додик је својом политиком и ставом омогућио грађанима Републике Српске да без цензуре гледају јавни сервис и да не буду условљени оним што ће тамо бити приказано .тј да стране силе и запад немају контролу над јавним сервисем те земље

....... na većinski srbijanskom forumu
Чим си написала "србијанском форуму", дефинисала си се.
А ако ти ТВ Српске није по вољи, имаш сестро ФТВ, ТВБиХ, Хајат, Фаце ТВ и оног шизофреника Хаџифејзовића, Ал-Џазиру, колико ти душа жели канала на којима имаш дневно два сата лајања по Додику, и који су логично по твом укусу.
Само на даљинском мало прешалташ и ник'и проблем.

Pa moze da bude da su mediji isto dupeuvlakacki u rtrs tj u rep srpskoj..
Znam da ne mozes da objavis sta hoces na lokalnim TV jer se svi uvlace Banjaluci....nije to bas za ponos...

Lokalna TV treba da ima interes da resava lokalne probleme...
Znaci ako zaebava vlast preko uvodjenja ili stalnog menjanja softwarea i rezima rada zdravstva, onda to treba da postane tema u lokalu , a ne da se ne sme...

A ovamo pod pritiskom lekari , ne rade im el kartoteke, i pacijenti , zbog haosa sta se radi i kako...a ne zbog nerada...

Dobro, ali u čemu je problem?
Zbog čega te je sramota?
Bajdenov CNN, Džonsonov BBC, trt-mrt.. nigdje veze..

U Srbiji , kad vec pricamo su neke lokalne stanice pukle sto su bile previse lokalne pa nema ko da placa reklame...mali oglasi rade posao...
A opet druge su uz neke igrice i snalazljivosti prezivele i zive...imaju svoje lokalno i imaju to globalno korumpirano koje ih odrzava..

Samo se RTS1 vadi preko beogradske hronike, pa izgleda da sve tv mogu da reaguju kao beogradska hronika, a to nije tako....
Samo je jedna beogradska hronika i beokom servis....
I da se tu sve resava , vidite da se ne resava, mada je beokom servis unapredio to svetlosnim godinama, opet je dosta muke..

Чим си написала "србијанском форуму", дефинисала си се.
А ако ти ТВ Српске није по вољи, имаш сестро ФТВ, ТВБиХ, Хајат, Фаце ТВ и оног шизофреника Хаџифејзовића, Ал-Џазиру, колико ти душа жели канала на којима имаш дневно два сата лајања по Додику, и који су логично по твом укусу.
Само на даљинском мало прешалташ и ник'и проблем.
Mogao si samo napisati da nije većinski srbijanski forum.

Nervoza se rješava negdje drugdje.
Ne odgovaraj više nikad na moje poruke. Doviđenja :-)

Munira pateticna si . Gledaoci Srbije i Republike Srpske zele da prate paradu pobede nad nacizmom u Moskvi.

U svakom slucaju mnogo vise nego tvoje trabunjanje.

РТРС није Додиков канал , то је јавни сервис грађана државе Републике Српске ..Наравно предсеник Додик је својом политиком и ставом омогућио грађанима Републике Српске да без цензуре гледају јавни сервис и да не буду условљени оним што ће тамо бити приказано .тј да стране силе и запад немају контролу над јавним сервисем те земље

Islam propagira laganje i obmanu kako bi se obmanuli i porazili kajfiri nevjernici ,to je u narodu poznato kao takija ,ne kaze narod u BIH dzaba lazes kao Turcin
Zato je cest slucaj da se Muslimani registruju na fb,yotube ,forume uzmaju srpska imena i pisu svasta glumeci da su Srbi iz RS ili Hrvati

Kad bi nam tacno napisala cega je sramota mogli bi da ocjenimo radi li se u ovom slucaju o takiji

RTRS je NATO tv ,zao mi je sto cu te razocarati ali ta tv je nastala 1997 kad su specijalci NATO pakta upali u studio STV u BL i ugasili signal studia STV sa Pala .Kasnije su nato specijalci zauzeli tv releje i potpuno ugasili signal STV sa Pala i prebacili ga na ovu NATO tv koju su kasnije nazvali RTRS

Ja sam Srpkinja, imena, porijeklom iz pravoslavne Vizantije, nastalo od grčkih riječi.

Ja više ništa ovdje pisati neću. Pišite vi ako želite, isfrustirani ljudi. Lekcija naučena! :-)
FB_IMG_1649600520894.jpg

Ja sam Srpkinja, imena, porijeklom iz pravoslavne Vizantije, nastalo od grčkih riječi.

Ja više ništa ovdje pisati neću. Pišite vi ako želite, isfrustirani ljudi. Lekcija naučena! :-)

Ми овде волимо да се међусобно зезамо.

То је поента форума.

Немој да одлазиш, већ се прикључи забави.

Back