RSS feedovi

sava.rea

Početnik
Poruka
46
Ne uspevam da primim nikakve feedove. Doduše, kolko vidim samo blogovi imaju feedove, ali ne uspevam baš ništa. Da li to uopšte funkcioniše na Krstarici? Lično bi mi bilo od velike pomoći praćenje foruma tim putem. Ako je to moguće i negde grešim uputite me na uputstva.

Hvala na odgovoru, ali nije mi sasvim od pomoći. Feedove pratim putem Windows Live Mail koji ne vidi adresu koju si napisao i koju sam i do sada imao ubačenu. Gledajući druge adrese koje normalno skuplja vidim da oni imaju neku eksrtenziju. Krstaričin feed mogu da vidim jedino kroz browser, ali mi to i nije neko rešenje.

Ne, definitivno ne ide! Pokušao sam sve što sam znao i umeo. Između ostalog obrisao sam i ceo folder Mozille što znači da je startovao kao da je sada instaliran. Samo sam u jednom trenutku dobio čitanje u browseru i to je bilo sve. Nikako više ne uspevam da ubacim u "Blogs & Newws Feeds" kako sam do sada pratio. Jedina mogućnost postoji da je problem u Seamonkeyu jer on preiodično radi update pa je moguće da su ubacili neku novu security opciju. Ostaje mi da ga obrišem i instaliram stariju verziju pa vidim da li će da radi.

Back