- Poruka
- 6.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledaj snimak vučića u Glini iz 1995...a sada taj vučić ima jednu anu brnabić u vladi...nema tu iznenađenjaPa ni za to ne bih bio iznenađen, a znao bih iz koje kancelarije mu je došla ta direktiva.
STVARNO PREVIŠE! Srpska crkva i patrijarh odlikovali Dragana Vučićevića
Patrijarh Irinej uručio je uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću Gramate za dobrodelatnu ljubav i pomoć Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Ova vest odjeknula je Tviterom, a Predrag Popović, koji je fotografiju podelio na ovoj društvenoj mreži, napisao je da je „crkvom u Železniku odjeknuo đavolski aplauz“.
![]()
Piše se skromnost.SKOROMNOST......To je KLJUCNA REC PRAVOSLAVLJA.....
Ne, oni treba da rade, u licu znoja svoga,a ne da okrecu pare.Ма не би требало,
већ ништа да не раде - ми да их 'ранимо !
A da li je Mesija imao fizicki objekat koji se zove crkva,Она то већ ради, у мери која је примерена.
Скоро питам једног бициклисту,
где спава на путу до мора,
каже углавном по успутним манастирима.
Код тих монаха се може добити и неки добар чај,
о меду, ракији и вину које продају да не причам.
Али кажем - у неким ограниченим количинама,
није то индустрија - и не треба да буде !!!
Црква је хиљадугодишња институција
има решења за све !
Можда у том смислу једино војска може да се упореди са њом,
све се ту зна
и смешан је свако ко помисли да боље зна од цркве.
Kako ti, znas da oni slave Bozijeg protivnika,Напротив, вера им је јача откако славе Сатану.
Ovo se zove Skromnost, pocivsega Pavla'Човечеееееее.......... престани да арлаучеш - па ни једно од тих возила НИЈЕ ВЛАСНИШТВО БИЛО КОГ ВЛАДИКЕ НЕГО ЈЕ ВЛАСНИШТВО СПЦ........ дај, о'лади..........
Dakle i popovi se dali u biznis, znaci da vera nije nesto sto je bila u proslom veku,![]()
mozda da se ugedaju na Isusa i Apostole ? Cenis da bi se Isus danas pojavio u napucanom A 6 ili opet mageretu ?Е свашта - па јбт, шта би ти хтео ДА ПОПОВИ ИДУ ПЕШКЕ, ДА ЦРКВЕ БУДУ БЕЗ СТРУЈЕ... ДА ИМ ТИ И ТЕБИ СЛИЧНИ "ДАРУЈЕТЕ" 5 ДИНАРА И ДА ВАМ БУДУ ЗАХВАЛНИ - МОРЕ, МР'Ш !!! СТАЛНО ВАМ ЈЕ СПЦ НЕШТО КРИВА....... идиоти........
Sad su jasni ordeni Vučiću i Malom.![]()
A da li je Mesija imao fizicki objekat koji se zove crkva,
Da li je Jovan krstitelj imao crkvu,
Da li su apostoli imali crkvu,![]()
Prvobitna na celu sa Mesijom , nije bila.Oduvek je svaka religija bila biznis.
Kakve veze ima ovaj ateisticki film sa mojim pitanjima,Драго ми је да питаш !
Увек питај кад не разумеш,
и увек пиши кад не памтиш !!
Ево ти погледај овај филм,
или бар први део који се односи на то што тебе интересује.
Ja sam mojima rekao, kad umrem pop mi ne treba na sarani.STVARNO PREVIŠE! Srpska crkva i patrijarh odlikovali Dragana Vučićevića
Patrijarh Irinej uručio je uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću Gramate za dobrodelatnu ljubav i pomoć Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Ova vest odjeknula je Tviterom, a Predrag Popović, koji je fotografiju podelio na ovoj društvenoj mreži, napisao je da je „crkvom u Železniku odjeknuo đavolski aplauz“.
![]()