- Poruka
- 48.596
jel ovo ravanica opet divlja? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee...Kad spomeneš roze čarapice , pomislim na Ubistvo sa predumišljajem (knjiga/film).
Po njima ga je prepoznala ............................
Evo, da ne budem apsolutno zla, SS moderatorka, neka mi neko objasni poentu ove teme, pa je onda mozda necu zakljucati.
![]()
Nedavno je bila košarkaška utakmica, Partizan protiv grupe momaka u bebeće roze sa plavim pugicama dresovima, posle im prikazuju trenera, uklopio kravatu sa benkicama što su obukli igračima, rozle više nije samo za bebice i žene što prkose godinamaja nemam ni jedne roze carapice, ne volim roze, u stvari nemam nista rozeodoh u cosak da se stidim
Noći su sve hladnije! Preporučio bih vam da obučete vaše omiljene ćarapice pre nego što se udobno ušuškate u krevet i dohvatite vaše omiljeno štivo.
I ne samo zbog hladnoće, sa ćarobnim ćarapicama ćete bolje razumeti materiju.
Ali ipak za početak predlažem neko lagano štivo:
pozdrav
text je vrlo interesantan, priznajem...ali dopusticete tu slobodu da malo raspravimo o tome, pa ce mozda i biti vracen zajedno sa rozle carapicama
Svi smo mi vatrogasci samo je Vladimir Palikuća.![]()
Nedavno je bila košarkaška utakmica, Partizan protiv grupe momaka u bebeće roze sa plavim pugicama dresovima, posle im prikazuju trenera, uklopio kravatu sa benkicama što su obukli igračima, rozle više nije samo za bebice i žene što prkose godinama![]()
ja imam jednu roze carapu
i ne treba mi
ako oces poklonicu ti je![]()
divno ce se slagati uz jednu crvenu, samo da mi i tu poklobni jos nekoi onda sam prava zenska, pardon, koza
![]()
А правилник њојзи одговара: с миром лези, драга моја мала...Da paradoks bude veci kritika nije bila upucena moderatorima, vec sistemu, pravilniku. U tom slucaju pomenuti pravilnik nije prekrsen, tehnicki. Valjda...