ROZE

~Petar~

Poznat
Poruka
8.643
juche ja bio u gradu,kao,ajde nesto da kupim...i u svim radnjama u centru,muska odecha je u roze tonovima...jbt,nisam imao srca da kupim..sta mislite o ovom "trendu"?

pazi,jedino josh sakoe sto nisam video u toj boji...ja u dizelu komentarishem sa drugarom kako je to shit,a feminizirani usluzitelj mi "objasni" kako je to sad in..wow

steta sto nisi
h050.gif
.........................................da znas samo kakav talas sledi za tim roze:roll:..........................talijancici su proslo prolece i leto 'furali' sve u roze i bebi plavo,ali da se vidi pupak.bice nama
a108.gif

Ja jedino bi mozda obukao roze kosulju na crne pantalone da bude upadljivo , mozda i neku LACOSTA majicu te boje ,ali ostalo ne dolazi u obzir , ne mogu sebe da zamislim u toj boji :))) !!!

crveno volim da vidim na muskarcu,kada zna kako se nosi ta boja,cak i narandzasto je pristojno,ali............................

ne mogu da zamislim nijedan primerak muskog roda starijeg od 10 godina obucenog u roze
c008.gif
....................................bolje da i ne pokusavam
c008.gif
.....................................sanjacu nesto ruzno

nek nosi ko sta hoce,ali nek mi ne izlazi pred oci.....................................da ne umrem od smeha
c045.gif

sigurna sam da je prati.............................................cim ga je uocila,krenula je za njim i..............................................da ne ..................................

Back