royal horse gala

Oni su sjajni. I Frenkova zena Mary Delgado.

Baš zato što su drugačiji sam i postavila njihove snimke. Malo sam i čitala o njima i njihovoj ergeli.
Ljudi žive od toga i bave se ozbiljnim i skupim poslom. Da bi uspeli mnogo se ulaže, vrhunska hrana,
nega, lečenje. Vidi se po konjima. Njihove predstave nisu posvećene čoveku, nego baš životinji. Sva lepota
samog konja dolazi do izražaja.

Ovo je posebna vrsta nehumanosti zbog toga sto ima mnogo love u igri oko ovog sporta

Jao, ne vredi da se objasnjavamo... Treneri koji dopinguju konje dozivotno gube licencu za rad, plus placaju kazne itd... cak i ako rade za famoznog seika Al Maktuma... Ni njegova nije do zore gorela...

Zloupotrebe doping sredstava imas i kod ljudi...

I nije tacno da trkacki konji tek tako zavrsavaju na klanici, ima puno prohvatilista za njih, odakle se dalje udomljavaju da budu kucni ljubimci....

Ah, uhvatio si me u gresci... idem da se samobanujem....

Ne hvatam ja nikoga, nego ti oprastas ;)

- - - - - - - - - -

Jao, ne vredi da se objasnjavamo... Treneri koji dopinguju konje dozivotno gube licencu za rad, plus placaju kazne itd... cak i ako rade za famoznog seika Al Maktuma... Ni njegova nije do zore gorela...

Zloupotrebe doping sredstava imas i kod ljudi...

I nije tacno da trkacki konji tek tako zavrsavaju na klanici, ima puno prohvatilista za njih, odakle se dalje udomljavaju da budu kucni ljubimci....

Je l jedes konjetinu, kazu da je iznimno zdrava?

Back