Rotvajler napao dečaka (6), kidao mu odeću – vlasnik nije reagovao

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
U Geterburgu u Švedskoj, rotvajler je napao dečaka (6). Pas je dečaku iskidao odeću i nekoliko puta ga je ugrizao. Dečaka su kasnije odveli u bolnicu, a lekari su ga istog dana pustili kući.

Policija je saopštila da je pas dečaka napao s leđa i da ga je srušio na pod. Nekoliko ljudi je pokušalo da odvuče psa , a kada su to uspeli, navodni vlasnik je otišao, zajedno sa rotvajlerom kao da se ništa nije dogodilo.

Napad je mobilnim telefonom snimio jedan prolaznik. Snimak je dao policiji i objavio ga na internetu.

glupe džukeletine

Dete je dobro proslo.

Mogao je da ga rastrgne i da ga ne mogu spasti ni nekoliko ljudi!.

Drzao sam rotvajlere i mnoge druge vrste pasa i znam koliko su opasni.

Po mom iskustvu - opasniji su od pit bul terijera.

Prijatelju, jedino vuka ne možeš sasvim da pripitomiš !!
A ja mogu da ti potvrdim da francuski buldog može da bude opasniji i od pit bula, rota i dobermana zajedno !!
Pas je tu najmanje kriv ...

Glupe dzukeletine?

Ajoj pa ne bih jeebo sve zivo i mrtvo vlasniku a pride bi mu kompletnu imovinu oduzeo,prepisao bi mi sve sto poseduje i ne poseduje.

Traume koje je dete dozivelo nikada nece proci i nosice ih za ceo zivot,koliko to kosta tesko je odrediti.

Psa bih mu ubio na licu mesta i ne bih se vracao kuci dok to ne uradim,da sam roditelj naravno.

Poslednja izmena:
Glupe dzukeletine?

Ajoj pa ne bih jeebo sve zivo i mrtvo vlasniku a pride bi mu kompletnu imovinu oduzeo,prepisao bi mi sve sto poseduje i ne poseduje.

Traume koje je dete dozivelo nikada nece proci i nosice ih za ceo zivot,koliko to kosta tesko je odrediti.

Psa bih mu ubio na licu mesta i ne bih se vracao kuci dok to ne uradim,da sam roditelj naravno.

Možda je dobro što niste !?

Poslednja izmena:
Prvo pitanje je zašto je takava rasa na ulici bez zaštitne korpe? Svako ko piše da su svi psi isti ne piše istinu. Rase se razlikuju po određenim karakteristikama koje i jesu ono što ih čini različitima.
Na sreću, ako sam dobro video, u pitanju je ženka, koja je dosta manja i lakša od mužjaka, pa su je ljudi i lakše savladali.
Drugo pitanje je zašto niko psa nije šutnuo u grudi, jer se izbijanjem vazduha dosta postiže, svakako udarac šakom u glavu nije nešto što će psu značajno nauditi.

Prvo pitanje je zašto je takava rasa na ulici bez zaštitne korpe? Svako ko piše da su svi psi isti ne piše istinu. Rase se razlikuju po određenim karakteristikama koje i jesu ono što ih čini različitima.
Na sreću, ako sam dobro video, u pitanju je ženka, koja je dosta manja i lakša od mužjaka, pa su je ljudi i lakše savladali.
Drugo pitanje je zašto niko psa nije šutnuo u grudi, jer se izbijanjem vazduha dosta postiže, svakako udarac šakom u glavu nije nešto što će psu značajno nauditi.

Какво питање. Па јел ти знаш да се пси не осећају комотно кад имају корпу на њушци?

Какво питање. Па јел ти знаш да се пси не осећају комотно кад имају корпу на њушци?

Ne znam, pokušao sam da raspravljam o tom problemu sa njima, ali me nisu razumeli... ili ja njih?
Šalu na stranu, ovo se desilo u jednoj od najsređenijih država i baš zato mi je zanimljivo da pas nije bio sa korpom.

Ne znam, pokušao sam da raspravljam o tom problemu sa njima, ali me nisu razumeli... ili ja njih?
Šalu na stranu, ovo se desilo u jednoj od najsređenijih država i baš zato mi je zanimljivo da pas nije bio sa korpom.

Расправљао си са псима о корпи, али се нисте разумели? Зачуђујуће...

Back