Ротшилди најављују атомску катастрофу

taj duh na slici izgleda da ukazuje da cu ja najzad posle ovoliko godina ometanja i ekonmskog saplitanja, otici najzad na letovanje, na rehabilitaciju
mozda bi neko mogao da mi pomogne, organizuje i zakaze taj egzoticni put negde... na mediteran...
tako ce se spreciti jeziva prognoza da duhovnost odlazi na odmor. ja cu otici na odmor i spasiti globalnu duhovnost,
neka pocne donatorsko vece...

sta simbolizuje macka na drvetu ??

pre mesec dana sam u svom istrazivanju naisao na tu pricu o frulasu iz hamelina.
izgleda da me rootshildi prate, cudim se da nisu moj lik stavili na sliku..
inace tvrdi se da su ovi dogadjaj povod za tu pricu
http://sr.wikipedia.org/wiki/Дечји_крсташки_рат

taj duh na slici izgleda da ukazuje da cu ja najzad posle ovoliko godina ometanja i ekonmskog saplitanja, otici najzad na letovanje, na rehabilitaciju
mozda bi neko mogao da mi pomogne, organizuje i zakaze taj egzoticni put negde... na mediteran...
tako ce se spreciti jeziva prognoza da duhovnost odlazi na odmor. ja cu otici na odmor i spasiti globalnu duhovnost,
neka pocne donatorsko vece...

sta simbolizuje macka na drvetu ??

pre mesec dana sam u svom istrazivanju naisao na tu pricu o frulasu iz hamelina.
izgleda da me rootshildi prate, cudim se da nisu moj lik stavili na sliku..
inace tvrdi se da su ovi dogadjaj povod za tu pricu
http://sr.wikipedia.org/wiki/Дечји_крсташки_рат

Nisi duhovit, nisi inteligentan i ono nije mačka već mačor :)

o mojoj duhovitosti i inteligenciji, mogu da sude masoni iluminati, a ne obicni forumasi.
mozda je macka (kinez) transvestit? ko zna i zagleda... :)
chesirska macka?

i sta ovo treba da znaci > kinezi merkelova/vucic/av/mason/ prave neke crono-bele /panda projekte?! a mi crveno-beli smo im kao baterija.
pande treba izbrisati.
i rotshilde ili ko vec odlucuje da jugoslovensku franjevacku stoku finanisra (i neke nemacke firme se pominju u vestima, pored telekoma koji su ima dali da uzmu nas narodni crveno-beli novac) i namesta fudbalsko prvenstvo.
iako su samo Zvezdasi tog AV i njegove doveli na vlast. da se jednom toletovim\masonsko\jezuitskim kradjama stane na put ( gde je vo lopov na slici... nema ga, mora da ce biti smaknut brzo).
no, ima jos 4 kola do kraja prvensva da promene planove. a kamoli da pripaze sta misle ubuduce. inace ce neke nove familije vladati svetom.

ova superbowl planeta, mozda panda ipak ukazuje na neki NFL tim. kladionicari mi mogli da se ovajde u tom slucaju.

u sustini sve naslikano su projekti njihovih zelja i manipulacija.
svaki covek ima moc da odlucuje i menja sopstvenu stvarnost.

Untitled.png

Šta li ovo znači? :think:

Baba Toni Blera vozi dzip - volan na levoj strani !

Шта се десило 11.3 ове године?

Путин такође једини има наочаре овде, подсећају на ове из филма "They Live", где помоћу наочара главни лик види скривене поруке у медијима и ванземаљце који контролишу свет.
Мада мислим да су ванземаљци у филму алегорија за елиту.

И шта ће да се деси 11.5...

mislim da je to drugaciji sistem pisanja datuma,mislim da se odnosi na 3 i 5 novembar...videcemo...ja licno ocekujem ove godine proglasenje nwo

Back