- Poruka
- 130.148
ako bi se zemlja rotirala 30x brze
da li bi onda platu dobijali svaki dan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ali bi i brže došao do penzijeako bi se zemlja rotirala 30x brze
Bilo bi još gore.Gledao sam na youtube scenario kada bi zemlja u momentu prestala sa rotacijom, kroz desetak sekundi bi svi gradovi bili sravnjani sa zemljom od snage vetra, mora bi se podigla i strašni cunamiji bi odvaljivali sve živo. E sada, kada bi išlo 30x brže, ne znam.
Ne znam.Bilo bi još gore.
PA to je normalno i ti da se zakucas kolima u zid a da nisi vezan po inerciji bi nastavio da ides brzom kojom si se kretao u trenutku udara u zi. Polomio lobanju na vise delova, ruke, noge, ceo bi se polomio.Gledao sam na youtube scenario kada bi zemlja u momentu prestala sa rotacijom, kroz desetak sekundi bi svi gradovi bili sravnjani sa zemljom od snage vetra, mora bi se podigla i strašni cunamiji bi odvaljivali sve živo. E sada, kada bi išlo 30x brže, ne znam.
Sigurno postoji razlog zasto je rotacija zemlje vazna, a ne samo sto bi polovina bila zamrznutaPA to je normalno i ti da se zakucas kolima u zid a da nisi vezan po inerciji bi nastavio da ides brzom kojom si se kretao u trenutku udara u zi. Polomio lobanju na vise delova, ruke, noge, ceo bi se polomio.
Da zemlja postepeno stane ne bi nista bilo osim sto bi samo jedna strana dobijala svetlost a druga strana bi bila stalno u mraku, ta druga strana bi bila zamrznuta, ne podobna za zivot...
Ne mora da znaci, zemlja se i sada okrece brze na ekvatoru nego na polovima, gde mislim da rotacije nema, tj na 0Bilo bi još gore.
naravno da ima, magnetno polje recimo, bez njega bi bili sprzeni ili veoma ozraceni pa sumnjam da bi zivot na zemlji postojaoSigurno postoji razlog zasto je rotacija zemlje vazna, a ne samo sto bi polovina bila zamrznuta
Mozda i vise puta dnevno.ako bi se zemlja rotirala 30x brze
Konacno!ako bi se zemlja rotirala 30x brze
mislsi ako bi 24h usporila ti ne bi kasnio..stizao bi na vremeKonacno!
Resenje da ne kasnim na posao.
Mjok, ne bih ni stigao tamo.mislsi ako bi 24h usporila ti ne bi kasnio..stizao bi na vreme![]()
koji đavo u tebi pravi orgije?Polomio lobanju na vise delova, ruke, noge, ceo bi se polomio.
Alo glupane sjasi sa mene vise, nisam gay da me toliko spopadas.koji đavo u tebi pravi orgije?