Rospija

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rospija

Žena koja je tolika kučka da to više nikom ne može da bude simpatično.

Pošto ti uzme dobar deo života, uzme ti i pola onoga što si zaradio za to vreme. Da bi poniženje bilo kompletno, moraš da joj platiš da unajmi čoveka da bi te odrala ko mačku. Bliži rod joj je harpija.

Ja mislim da je "rospija" klasichno zensko vaspitanje-programiranje od malih nogu da na mushkarca gledaju kao na stvar koja je tu kao milk shejk-sluzi da mu posisaju dushu na cevchicu.

Rospije su ti one forumašice koje vole da im povlađuješ, da im govore da su lepe, uspešne, poželjne, iako to nisu. Kada im tu istinu saspeš u facu, onda pokažu svoje pravo lice i kočijaško vaspitanje. Muškarcima je neugodno da se bakću sa rospijama, jer su ženskog roda, te ih ne možemo nokauirati iako bismo to veoma voleli. Rospija, usled svesnosti svoje fizičke nemoći u odnosu na onog na koga se ustremila, iskoristiće najpodlije i najpakosnije načine da uvredi i isprovocira tu osobu, a s druge strane će tražiti neki vid zaštite od sličnih ili naivnih osoba, ako odmazda usledi.

Rospije su ti one forumašice koje vole da im povlađuješ, da im govore da su lepe, uspešne, poželjne, iako to nisu. Kada im tu istinu saspeš u facu, onda pokažu svoje pravo lice i kočijaško vaspitanje. Muškarcima je neugodno da se bakću sa rospijama, jer su ženskog roda, te ih ne možemo nokauirati iako bismo to veoma voleli. Rospija, usled svesnosti svoje fizičke nemoći u odnosu na onog na koga se ustremila, iskoristiće najpodlije i najpakosnije načine da uvredi i isprovocira tu osobu, a s druge strane će tražiti neki vid zaštite od sličnih ili naivnih osoba, ako odmazda usledi.
sad sam siguran da je poreklom iz francuskog jezika

Back