UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Bez čivave ništaКрис Крингелове санке са два ирваса ? .. и чивава

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez čivave ništaКрис Крингелове санке са два ирваса ? .. и чивава
Bez čivave ništa![]()
Ja ne vidimА да није Ноејва барка ...а поред чиваве ..односно бездлаке мачке је пудла ?!
Ja ne vidim
Izeš bika bez rogova. Možda je tele.Ма поред жиновеске чиваве/бетдлаке мачке десно је минијатурни бик без рогова
eno, Zivorad nagazio Zivadinku al spustio zavese pa sve belo.
upalile ti se desni od cetvorke do sestice.Hoće me ove lađe i srca. E jedino ne znam ovaj krokodil šta bi mogao da predstavlja...
Pogledajte prilog 1211283
Dvoje koji se ljube, jedno je verno ko pas, iza njih je osoba koja ih prisluškuje (prati šta rade), iza ženske osobe je besan bivši momak koji pravi frku jer ga je devojka ostavila. Par živi u oblacima, i u opšte je cela priča želja, ne realnost, tako da je moguće da nema nikakvu vrednost. Mogu i još ali mrzi me.
Ovo mi deluje da je nas soko, @The_Night_Hawk, u brisucem letu, utetrebio neku koku doleHoće me ove lađe i srca. E jedino ne znam ovaj krokodil šta bi mogao da predstavlja...
Ne vidim ništa što podseća na pticu.Ovo mi deluje da je nas soko, @The_Night_Hawk, u brisucem letu, utetrebio neku koku dole![]()
Dole glava, krila sa strane, gore rep...Ne vidim ništa što podseća na pticu.
A,tako da. Meni je to lađaDole glava, krila sa strane, gore rep...
Vidi se da nisi igrala igricu FeniksA,tako da. Meni je to lađa![]()
Šolja neka sa kafom
jeste , stoji mu neki putVidim ti put, i ne brini za stoku sto je ostavljas, bice dobro![]()
ladja tone , devojka na ladji peva a cudoviste iz loh nesa desno cekaHoće me ove lađe i srca. E jedino ne znam ovaj krokodil šta bi mogao da predstavlja...
Vidim kolonu losova gde prvog jasu neki pecinski ljudi i krecu se suprotno od kazaljke na satu svi u pravcu tog putokaza/strelice, skroz na levoj strani solje. Vracanje kroz vreme, mozda pad civilizacije.