S*O*NJ*A#8
Obećava
- Poruka
- 64
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To care,svi su mi ispljuvali temu samo ti nisi,to cenim!banegad2004:i jeste najbolji igrac reala
E ovo nije moja tema,vec od mog brata,on je odgovorio a ne ja...pozzmarco3dx:napisala si "sta mislite o tome?" i neki su ti napisali sta misle o tome, posto si to i trazila...
neko nema misljenje da je ronaldo najbolji igrac reala i to je napisao, a ti to smatras kao "pljuvanjem teme"... mislim ono...
po meni ronaldo jeste najbolji igrac reala, mada je postao velika debeljuca i mislim da mu to pomali i smeta iako je mnogo jaci u duelima...
Arnold_Layne:mislim da Ronaldo nije najbolji igrač Reala
Bekam je najbolji igrač Reala
Чему мржња? Мени је жао Реала. Ипак је то велики клуб који воде погрешни људи.save90:Mrzim i Real i Ronalda,samo zato sto imaju tim zvezda a nikakve rezultate, pa jbm ti takav tim...
E ovo nije moja tema,vec od mog brata,on je odgovorio a ne ja...pozz
ovu temu sam postavila jer moj brat insistirao
Goku:Ronaldo is Barce i Intera je po meni bio bolji nego bilo koji drugi igrac ikada....... Sto bi rekao Dzajic, sad' ne igra ni sa 30% potencijala!
Neandertalac:Ronaldo trenutno nema pojma, najbolji igrac reala je Raul,pa Bekam i Zidan