RONALDO

S*O*NJ*A#8

Obećava
Poruka
64
Ronaldo je najbolji igrac Reala! :) Sta vi mislite o tome???
Inace ovu temu sam postavila jer moj brat insistirao,koji ga inace obozava....
Da li se slazete sa njim i kakvi su utisci o njemu, mozete pisati u ovoj temi.

Za tvog brata:

onlyfoolsrodney.jpg

i jeste najbolji igrac reala
ostali su svi katasrofalni
starci zizu, karlos
drvosece gravesen, baptista
maneken bekam
indisponirani raul
izgubljeni robinjo
jad, tuga i chemer

napisala si "sta mislite o tome?" i neki su ti napisali sta misle o tome, posto si to i trazila...
neko nema misljenje da je ronaldo najbolji igrac reala i to je napisao, a ti to smatras kao "pljuvanjem teme"... mislim ono...
po meni ronaldo jeste najbolji igrac reala, mada je postao velika debeljuca i mislim da mu to pomali i smeta iako je mnogo jaci u duelima...

pozzzz

marco3dx:
napisala si "sta mislite o tome?" i neki su ti napisali sta misle o tome, posto si to i trazila...
neko nema misljenje da je ronaldo najbolji igrac reala i to je napisao, a ti to smatras kao "pljuvanjem teme"... mislim ono...
po meni ronaldo jeste najbolji igrac reala, mada je postao velika debeljuca i mislim da mu to pomali i smeta iako je mnogo jaci u duelima...
E ovo nije moja tema,vec od mog brata,on je odgovorio a ne ja...pozz

svako ko izjavi da RONALDO nema pojma treba da posjeti najblizu zdravstvenu ustanovu ili da nastavi sa heklanjem i ostavi se tastature.
tacno je da ne igra u formi od prije 5-6 god. ali jos uvijek je sigurno jedan od najboljih spiceva na svijetu. to sto smo mi navikli od njega da dribla po 3-4 igraca i daje golove, to je druga prica. uostalom blizi se SP, pa cemo vidjeti ko je bio u pravu. ja kazem da ce RONALDO biti među prva 3 strijelca mundijala.

Ma bre svako ima svoj ukus...... Ronaldo je po meni naj svih vremena (to ne pokazuje svojom igrom sada, govorim kad' je igrao u Barseloni i Interu)....ali da je Raul bolji od Ronalda...e to mi je najjace..... Ulepsao si mi dan :D
p.s. I Mijatovic je bio odlican igrac...ali je to daleko od Ronalda ili bilo kojeg drugog Brazilca!

a zasto ne bi bio najbolji svih vremena? od peleta je sigurno bio bolji, jer ondasnje utakmice su licile na malo jaci trening. jedino mislim da mu slavni diego moze parirati, ali ipak je on bio drugi tip igraca.
ti ocito nisi odgledao dovoljno RONALDOVIH utakmica, predlazem ti da pogledas neke kao npr. finale kup uefa inter-lacio 3:0. pogledaj sta je covjek radio, pa onda prosuđuj.
ronaldinjo bi mogao dostici taj nivo, ali ako bi nastavio naredne 3-4 godine ovako igrati u kontinuitetu. a to je malo teze.

Back