BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
Eto,a ja bi mogao da vam budem kum,cisto da se ogrebem,o neko milionce.....JekaiGeorge:Bez trunke razmisljanja :-D . Momentalno. :-D :-D :-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto,a ja bi mogao da vam budem kum,cisto da se ogrebem,o neko milionce.....JekaiGeorge:Bez trunke razmisljanja :-D . Momentalno. :-D :-D :-D
Ja bi to ovako na tvom mestu:udas se za njega,poharas ga do zadnje pare,pa ga sutnes i onda putujes sa nekim momkom koji je mnogo lepsi....luckastalutkica:Samo zbog putovanja i nije to samo, putovanja su mnogo, mnogo vise od braka bez putovanja.
BUBIVII:Ja bi to ovako na tvom mestu:udas se za njega,poharas ga do zadnje pare,pa ga sutnes i onda putujes sa nekim momkom koji je mnogo lepsi....![]()
![]()
![]()
Good idea, my dear. Poklonili bi ti koje milionce :-D :-DBUBIVII:Eto,a ja bi mogao da vam budem kum,cisto da se ogrebem,o neko milionce.....![]()
![]()
![]()
Hvala,pa kad ces onda da se udajes??JekaiGeorge:Good idea, my dear. Poklonili bi ti koje milionce :-D :-D
Ma ne znam jos datum, cekamo da se zavrsi ova liga sampiona :-D :-D hahaha...BUBIVII:Hvala,pa kad ces onda da se udajes??![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro,ali me obavesti...toliko se radujem milioncicima....JekaiGeorge:Ma ne znam jos datum, cekamo da se zavrsi ova liga sampiona :-D :-D hahaha...