jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
pa naravno....ako bi mene poceli shvatati ozbiljno...sta bi tek to biloZana:Meni je ovo jedno veliko zezanje....
Ne kapiraj sve moje reci i flert za ozbiljno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno....ako bi mene poceli shvatati ozbiljno...sta bi tek to biloZana:Meni je ovo jedno veliko zezanje....
Ne kapiraj sve moje reci i flert za ozbiljno
cLick - OR - Die:Uvek isti broj igracha.. teren ne menja velichinu.. pravila se ne menjaju.. nekih 11 likova trche i zgrcu milione, a milijardu sirotinje posmatra sa odu$evljenjem.. sve je uvek isto i ogranicheno samo se menjaju imena na terenu.. svi udarci su provaljeni.. sve finte milion puta vidjene i izvedene, sve akcije odigrane. Chemu gledanje fudbala,![]()
cLick - OR - Die:Stidi se svoje sramotne prozivke Babbo. Jesam ti ja kriv sto ne mozes u reprezentaciju po rodjenju? .. ili keva koja je volela otpozadi
Javi kad dolazi$ da pustim brkove, pa da mu$ki obaramo ruku ispred zadruge za gajbu piva![]()
bobba:hm
zao mi je ali ja nisam musko................cak nisam ni bAAAba
obarala bi se ja sa tobom
ali malo drugacije
gubim zivce na tvoje gluposti
krijes se
zvala sam te da se vidimo
ali ne smes
btw ja imam tako dobro dupe da bi se upisao u gace
bobba:hm
zao mi je ali ja nisam musko................cak nisam ni bAAAba
obarala bi se ja sa tobom
ali malo drugacije
gubim zivce na tvoje gluposti
krijes se
zvala sam te da se vidimo
ali ne smes
btw ja imam tako dobro dupe da bi se upisao u gace
cLick - OR - Die:I ja imam fantastichnu, chvrstu, atletsku guzicu, ali se ne hvalim po forumu i ne upi$avam se u gatje. A da sam stidljiv jesam. Posebno kad su u blizini uniformisane osobe.
.
hanibaI77:kod muza u firmi otvorili kladionicu i jedan lik prognozirao da ce yu izgubiti od svih i od toga i ne znam vise ko na sta je muz ispi*deo i napao ga a debilce se smeje i sad muz ulaze dva eura da ce france izgubiti od svih,nema veze sto ce da izgubi nego da ih nervira
eeee boze
inace mi to ne gledamo