Ronaldinjo - Sirominjo - Mazinjo - Guzinjo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojke, mahnite mu... mislim, decko se bas potrudio... kao, ja sam huligan sa huliganima, ali sam opet nezan sa zenama i to... sto se mene tice, sigurno cu ispratiti 95% utakmica... cak smo i u kancelariju uneli TV... i naravno da ce vecina ispratiti svetsko prvenstvo jer ce se tamo nadigravati ekipe koje su najbolje na svetu trenutno! to je vestina i to je nesto sto ne moze svako da izvede... oni su gladijatori modernog vremena... da... hm...
e, skupljam slicice... menjam se sa sestricem... treba mi jos samo 21 da popunim album... i imam svaki album do sad... i ne vidim sta je u tome lose... volim to...
a to sto se vise prica o privatnom zivotu sportista i sto je to bitnije od same vestine njihove, za to su, rekao bi', najzasluzniji ljudi poput postavljaca ove teme... i kod mene niko ne sme da pipne daljinski kad je utakmica u toku... i tu je kraj price...
zivelo svetsko prvenstvo i ziveli cvarci i ustipci koji ce se meziti uz pivo, tokom 30 dana neprekidnog fudbala!!! :D

cLick - OR - Die:
Uvek isti broj igracha.. teren ne menja velichinu.. pravila se ne menjaju.. nekih 11 likova trche i zgrcu milione, a milijardu sirotinje posmatra sa odu$evljenjem.. sve je uvek isto i ogranicheno samo se menjaju imena na terenu.. svi udarci su provaljeni.. sve finte milion puta vidjene i izvedene, sve akcije odigrane. Chemu gledanje fudbala, :)

hahaha zena si u dusi

Mislim.. taj trip... Inter-Milan, prva tekma.. ja sam kuci pijan.. vodi inter 2:0 na poluvremenu...

Ja padam... Drug se smeje... Kida po prostoriji.

Natezem drugu chashu, vec me puklo.

Pochinjo drugo poluvreme.

2:1 2:2

Ja se smejem, on menja boju.

Sad on malo jache nateze flashu.

2:3

On ustaje i pochinje da razbija stvari po kuci. ja sam van sebe od smeha.

Ako to ne kontash..

Jeb'ga.

cLick - OR - Die:
Stidi se svoje sramotne prozivke Babbo. Jesam ti ja kriv sto ne mozes u reprezentaciju po rodjenju? .. ili keva koja je volela otpozadi :lol:
Javi kad dolazi$ da pustim brkove, pa da mu$ki obaramo ruku ispred zadruge za gajbu piva :lol:

hm
zao mi je ali ja nisam musko................cak nisam ni bAAAba
obarala bi se ja sa tobom
ali malo drugacije

gubim zivce na tvoje gluposti
krijes se
zvala sam te da se vidimo
ali ne smes

btw ja imam tako dobro dupe da bi se upisao u gace

..hmm...
..kad vrtim kanale i naidjem na utakmicu,
zastanem i odgledam par minuta prosechne,
ali i svo preostalo vreme dobre utakmice..
.. ne znam ko igra niti me je briga..
..vazi za mnoge sportove..
..ne znam ko igra na prvenstvu,
da li se onaj oshishao ili je onaj promenio devojku..
..isto vazi i za muziku npr..
..neke grupe slusham decenijama,
a nemam pojma kako im se zove pevach,
a kamoli treci album basistinog bivsheg benda....
..ne znam da li me vishe nerviraju ovisnici ili novokomponovani navijachi..
..blah..i tako..
..beskonachna tema ..

bobba:
hm
zao mi je ali ja nisam musko................cak nisam ni bAAAba
obarala bi se ja sa tobom
ali malo drugacije

gubim zivce na tvoje gluposti
krijes se
zvala sam te da se vidimo
ali ne smes

btw ja imam tako dobro dupe da bi se upisao u gace

I ja imam fantastichnu, chvrstu, atletsku guzicu, ali se ne hvalim po forumu i ne upi$avam se u gatje. A da sam stidljiv jesam. Posebno kad su u blizini uniformisane osobe.

Elem.. da vam se povalim. Gledao sam juche tekmu i to skoro celo poluvreme. Ostatak vremena sam proveo $etajuci kroz pust grad. Kao da je neko bacio neutronsku bombu. Deda koji se igra sa unukom, crkvenjak koji kosi travu i neki ciganchici koji su mlatili dzeneriku su sve $to sam video blizhe mom naselju. Mirno i predivno.. tanka ki$ica.. modro nebo.. toplo.. Nigde znaka napetosti i nerviranju.

cLick - OR - Die:
I ja imam fantastichnu, chvrstu, atletsku guzicu, ali se ne hvalim po forumu i ne upi$avam se u gatje. A da sam stidljiv jesam. Posebno kad su u blizini uniformisane osobe.

.

odustajem
ja sam sve ono sto ti mislis
jesam BABA i jesam musko i imam uniformu

eto toliko
vise ti se necu obracati
a da si stidljiv u vredjanu i prozivanju ja sam to videla naj bolje

hanibaI77:
kod muza u firmi otvorili kladionicu i jedan lik prognozirao da ce yu izgubiti od svih i od toga i ne znam vise ko na sta je muz ispi*deo i napao ga a debilce se smeje i sad muz ulaze dva eura da ce france izgubiti od svih,nema veze sto ce da izgubi nego da ih nervira
eeee boze
inace mi to ne gledamo

Pazi,kad je taj lik 'ladno prosao !!! Raspitaj se koliko je para dobio...zivo me zanima !!!
A Francuska za sada ima dve neresene utakmice i moguce je da nece da prodje grupu. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back