Ronaldinjo i bankrot

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
85.211

Ronaldinjovi računi su prazni, brazilske vlasti traže novac​

Ronaldinjo
REUTERS/Jorge Adorno
Bivša zvezda Barselone i Milana Ronaldinjo, i dalje ima ozbiljne probleme sa vlastima u svojoj zemlji. Sada se suočava i sa realnom mogućnošću zaplene dve njegove nekretnine.

Do ovakve situacije je došlo zato što su bankovni računi bivšeg reprezentativca prazni, a on duguje ozbiljne iznose poreza državi. Lokalne vlasti naložile su da se procena dve Ronaldinjove nekretnine, koje se nalaze u Rio de Žaneiru i njegovoj matičnoj državi Rio Grande do Sul, iskoriste za otplatu dugovanja bivšeg fudbalera.
izvor SK

Brate... treba znati sa novcem. Nije ni prvi ni poslednji koji od ultrabogataša ide ka prosjačkom štapu i dugovima do guše. Ne mora čovek ni da bude zavisnik, ni glup, ni neobrazovan, jednostavno ko od nas stvarno zna da upravlja svojim novcam. Kad se domogneš para relativno lako i na brzinu trošiš i šakom i kapom i na sebe i na druge dok te čerupa kako ko stigne. Pare nisu matematika, nego psihologija. Izgleda da je i novac dobar sluga, ali zao gospodar.

legenda legendarna
živeo sam u Americi i tamo sam u fabrici radio sa Brazilcima.. bilo ih desetak ,došli to leto kao studenti.. obožavaju fudbal.. i kad ih pitaš ko je najbolji svih vremena neko kaže Pele , neko Ronaldinjo.. niko nije rekao Ronaldo.. kažu da je Ronaldinjo bolji igrač al da je on umetnik tj da se igra fudbala.. a većina ovde kaže da je bolji Ronaldo al eto Brazilci ne misle tako

Brate... treba znati sa novcem. Nije ni prvi ni poslednji koji od ultrabogataša ide ka prosjačkom štapu i dugovima do guše. Ne mora čovek ni da bude zavisnik, ni glup, ni neobrazovan, jednostavno ko od nas stvarno zna da upravlja svojim novcam. Kad se domogneš para relativno lako i na brzinu trošiš i šakom i kapom i na sebe i na druge dok te čerupa kako ko stigne. Pare nisu matematika, nego psihologija. Izgleda da je i novac dobar sluga, ali zao gospodar.
Ma onolike pare može čovek samo na kocku ili na žene da potroši. Mislim da je kocka u pitanju, plus je verovatno uleteo u neke poslove sa sumljivim biznismenima i toliko.

Back