E Zile ovaj ti je dobar...
Dodje ciga u apoteku i kaze: -dajte mi jedan kurton!
tek ce apotekarka: ju, gospodine, molim vas naucite to malo kulturnije.. i ode ciga, raspitivao se malo , pase vrati ponovo u apoteku
'-Dajte mi jedan kondom!",
apotekarka se opet zgrozi: Pa, gospodine molim vas, kako se to izrazavate?Ajte to malo lepse..
ponovo ciga ode da se jos malo raspita, i posle izvesnog vremena se vraca u apoteku;
- molim vas jednu higijensku gumicu!!
apotekarka: gospodine, molim vas, pa malo suptilnije, elegantnije..
Dodje ciga opet, sav siguran u sebe; - izvadi ga na pult, pa rece: molim vas,odelce za mog gospodina...
ima jos jedan..
švercovali ciga i ciganka vevericu preko grane, pa kad su stigli ciga stavi vevericu u gace kako bi je sakrio. Nailazi pasoška kontrola, ciga se preznojava, carinik mu traži pasoš, a ciga se sav uvija ia crveni..kad ga je carinik upitao šta ima da prijavi, ciga se skroz unervozio i poceo da kuka.Nekako ciganka sve to uspešno završi, i oni predju granicu. Kad su prešli, ciga izvadi onu vevericu iz gaća , pa poče da je udara o zemlju. Kad će ciganka-
-Pa jesi li ti normalan, sad da je ubiješ kad smo je prošvercovali, stani po bogu , šta ti je?
-Šta mi je? Pa prvo je za moj kur.c pomislila da je garna, pa kad je pocela da se vere, da se pentra.. aj' dobro, izdrzo sam nekako, pa je onda za muda pomislila da su orasi, pa pocela da ih gricka, da se igra...
-Dobro, de , pa i to je proslo..
- Jes', pa i za dupe pomislila da je kucica, pa cas udji-izadji, udji-izadji..
-Dobro, nemoj da si na kraj srca..
-Ma sve bi joj oprostio, al' kad je pocela da unosi orase u kucicu...